Zappiti showing movie thumbnails more than once

Discussion in 'Video Streaming Boxes & Services' started by pandarin, Dec 30, 2011.

  1. pandarin

    pandarin
    Standard Member

    Joined:
    Dec 30, 2011
    Messages:
    1
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Hi,
    I am using Zappiti Version 2.1.2735.100 on my Dune Smart H1. Everything worked pretty well for a few months, but a couple of days ago I added some more movies and after that Zappiti is showing the same thumbnails two or three times when viewed from the Dune. When viewed from my computer, Zappiti is perfect.

    Did anyone have a similar problem? How did you solve it?

    Thanks for your help.
    Pandarin
     
  2. dpstjp

    dpstjp
    Active Member

    Joined:
    Oct 12, 2006
    Messages:
    516
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    28
    Ratings:
    +48
    Try deleting the additional thumbnails. They shouldn't rescrape.
     
  3. MarkE19

    MarkE19
    Moderator

    Joined:
    Aug 10, 2002
    Messages:
    17,472
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    1
    Trophy Points:
    166
    Location:
    Rainham Essex
    Ratings:
    +2,480
    I would suggest you try deleting the _Zappiti & Zappiti_Resources folders in your Export Path location. If you then rerun the Export to Dune it should recreate them - hopefully with just the one copy of each cover.

    Mark.
     

Share This Page

Loading...
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice