Z2 and keystone

Discussion in 'Projectors, Screens & Video Processors' started by Bonzaimaster, Jul 14, 2004.

  1. Bonzaimaster

    Bonzaimaster
    Standard Member

    Joined:
    Feb 8, 2002
    Messages:
    182
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    London
    Ratings:
    +0
    I've recently bought a Sanyo Z2 and am having problems with keystone settings. Whenever I select the keystone setting, I only get a exclamation amrk displayed in the bootom let of the image. I have tried this with S-Video as well as a component connection.

    How can I ebable the keystone settings?

    Thanks
     
  2. bass007

    bass007
    Active Member

    Joined:
    Apr 8, 2004
    Messages:
    1,514
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    51
    Location:
    london
    Ratings:
    +36
    I think it depends on the zoom function..I think if you set it normal through you should be able to do it, if I'm not mistaken
     
  3. Bonzaimaster

    Bonzaimaster
    Standard Member

    Joined:
    Feb 8, 2002
    Messages:
    182
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    London
    Ratings:
    +0
    That's exactly what it was.

    Thanks for your help.
     
  4. harrisuk

    harrisuk
    Active Member

    Joined:
    Jan 24, 2003
    Messages:
    5,328
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    71
    Ratings:
    +58
    Wow you need to use Keystone with Lense shift.......
     

Share This Page

Loading...
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice