Yamaha v4600 how do I get the GUI to display on my Plasma

Discussion in 'AV Receivers & Amplifiers' started by Sluggster, Sep 2, 2007.

Tags:
  1. Sluggster

    Sluggster
    Active Member

    Joined:
    Nov 30, 2004
    Messages:
    538
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    28
    Location:
    Fareham, Hampshire
    Ratings:
    +35
    I don't seem to be able to get my GUI on my amp to display on my Pioneer plasma. I've read the manual a few times now and it does not show how to get it, if it's not displaying.

    I have tried getting it through my HDMI and via the video output (v-aux) on the front of the amp to the front of my plasma box (input 5). I thought this worked in the past.

    GUI is displayed on my amp and I can change parameters via the amp display.

    has anyone got any idea what I'm missing?
     
  2. lee111

    lee111
    Active Member

    Joined:
    Aug 7, 2005
    Messages:
    82
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    8
    Location:
    oldham
    Ratings:
    +4
    Hi you need to use your composite video output on the back of your v4600 to the plasma the hdmi doesn't work you might be able to use s video i think too.
     
  3. Sluggster

    Sluggster
    Active Member

    Joined:
    Nov 30, 2004
    Messages:
    538
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    28
    Location:
    Fareham, Hampshire
    Ratings:
    +35
    Cheers Lee111.

    I thought I had seen a GUI from the composite on the front in the past. It's a pain having to run a lead from the rear of the amp to the front of the media box whenever I want to set up some equipment or tweek.

    I guess I could try and get a bog standard s-video cable and try that from the front.

    It seems lame that you can't get the GUi over the HDMI lead though.
     

Share This Page

Loading...