1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. AVForums will be closed tomorrow morning (Thursday 26th May) from 6am while we move the site to new, faster servers. We expect the process to take around three hours.
    Apologies for the inconvenience.
    Dismiss Notice

Yamaha RXV667 - need remote code for Sony BluRay

Discussion in 'AV Receivers & Amplifiers' started by handsy, Mar 21, 2011.

Tags:
  1. handsy

    handsy Active Member

    Joined:
    Mar 9, 2005
    Messages:
    301
    User Reviews:
    0
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Location:
    Southampton
    Ratings:
    +8
    Hi all, my Yamaha RXV667 remote has the ability to program other remotes in to it.
    I've successfully got my TV working through it, but when I try and add my Sony Bluray (BDP-S380) as well it:

    (a) doesn't work and
    (b) seems to wipe the TV code from it too! :(

    Has anyone managed to get multiple remotes working through the Yam remote? If so, can you tell me how please.

    Can I also have a working remote code for a Sony BDP-S380 on my Yam remote.

    Ta :D
     
  2. mentm

    mentm Well-known Member

    Joined:
    Jun 20, 2008
    Messages:
    4,131
    User Reviews:
    0
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    106
    Location:
    Wiltshire
    Ratings:
    +466
    Can't exactly remember now but you add the different codes to the different inputs eg hdmi1 or av3 etc etc. You press the button at the top to change between the amp and the source it changes colour between green and orange.
     
  3. handsy

    handsy Active Member

    Joined:
    Mar 9, 2005
    Messages:
    301
    User Reviews:
    0
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Location:
    Southampton
    Ratings:
    +8
    Ah OK, that's what I was doing...perhaps I just didn't enter the right code out of the manual for Sony. There are bloomin' hundreds though! :(
     
  4. gidds

    gidds Standard Member

    Joined:
    Nov 26, 2009
    Messages:
    4
    User Reviews:
    0
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Hi handsy. Interested to know whether you found the correct code?

    I'm trying the same exercise with an older Yamaha amp.

    Thanks
     
  5. handsy

    handsy Active Member

    Joined:
    Mar 9, 2005
    Messages:
    301
    User Reviews:
    0
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Location:
    Southampton
    Ratings:
    +8
    No sorry :(
     

Share This Page

Loading...