xe1 out of focus setup menus

Discussion in 'Blu-ray & DVD Players & Recorders' started by pythagoras, Sep 18, 2007.

  1. pythagoras

    pythagoras
    Active Member

    Joined:
    Feb 19, 2003
    Messages:
    549
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    31
    Ratings:
    +95
    Are the menus on all the xe1s out of focus or is mine faulty?:rolleyes:

    Regards

    John.
     
  2. kingfats

    kingfats
    Distinguished Member

    Joined:
    Dec 29, 2006
    Messages:
    36,741
    Products Owned:
    1
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    Windsor
    Ratings:
    +9,002
    Hi pythagoras
    Mine's a bit naff looking too!
    Don't worry about it
     
  3. vince_vega

    vince_vega
    Active Member

    Joined:
    Jul 29, 2004
    Messages:
    802
    Products Owned:
    1
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    28
    Ratings:
    +26
    My HD-E1 menus are the same too! I cant think for the life in me why toshiba took out the good looking menu system from the us players and also gave us the worst remote i have ever seen!!!
     
  4. Damian1978

    Damian1978
    Well-known Member

    Joined:
    Jul 15, 2000
    Messages:
    4,519
    Products Owned:
    1
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    107
    Location:
    Fleetwood, Lancashire
    Ratings:
    +262
    Mine looked a bit pixelated on the 1.3 or 1.5 version of the firmware. After the 2.0 update though it was almost like they had be antialiased! The EP10 was pretty much the same as well.

    Wouldn't worry about it.
     

Share This Page

Loading...