1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Xcico Aep/400 Help

Discussion in 'AV Receivers & Amplifiers' started by gb155, Feb 21, 2004.

  1. gb155

    gb155
    Standard Member

    Joined:
    Feb 21, 2004
    Messages:
    61
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    First of all sorry if this is on the wrong section.

    Today i bought a 5.1 xcico aep/400 dvd/divx player, i told the shop that i wanted to plug on my sky+ into it and receive 5.1 sound, ( i had a sony dvs 400 and did this no problem but i got a new screen and projector so i wanted to upgrade the amp) however when i get it home there is no "Mode Function" to turn off the dvd and have the audio come through from sky+

    am i missing something or have i been had?

    does it need a decoder or a amp for me to use sky+

    ps i have 5 speakers and a sub allready
     
  2. gb155

    gb155
    Standard Member

    Joined:
    Feb 21, 2004
    Messages:
    61
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    PLEASE PLEASE PLEASE can someone help

    cheers
     
  3. gb155

    gb155
    Standard Member

    Joined:
    Feb 21, 2004
    Messages:
    61
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Guys im getting really desprate now, looks like this is just a dvd player and not a amp so i need a DIRT cheap 5.1 amp and i mean DIRT cheap as i have blow all the budget now.
     

Share This Page

Loading...