1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Xbox PES4 Real Names?

Discussion in 'Xbox Forums' started by adrian3221, Apr 4, 2005.

  1. adrian3221

    adrian3221
    Active Member

    Joined:
    Dec 17, 2003
    Messages:
    717
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    31
    Location:
    London
    Ratings:
    +42
    Does anyone know where I can get a disc which enables me to update PES4 with the real player names???

    TIA.
     
  2. Pooon

    Pooon
    Well-known Member

    Joined:
    Dec 26, 2002
    Messages:
    7,127
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    136
    Location:
    Canterbury, Kent
    Ratings:
    +731
    Not as simple as that i'm afraid. You will need a Max Drive memory unit(or similar) and the patch that has the update with the player/team names and kit from here: PesFanPatch then once you have the file transfer it to your Max Drive, plug that into your xbox, load PES4, go to the edit/options(can't remember which) and roberts your fathers brother, all the names and kits on your xbox.
     
  3. JohnCCFC

    JohnCCFC
    Active Member

    Joined:
    Feb 18, 2005
    Messages:
    417
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Ratings:
    +10
    Also you can get many flavours of option file. Locked, unlocked (including 6* difficulty), british teams (championship etc), use Championship Manager stats.

    etc
     
  4. adrian3221

    adrian3221
    Active Member

    Joined:
    Dec 17, 2003
    Messages:
    717
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    31
    Location:
    London
    Ratings:
    +42
    Thanks for the help guys, feel a bit miffed that I have to spend £15.00 on this max drive thing that Im only gonna use once! But I really want the proper names, kits, etc. Maybe I'm being naive but I'm surprised that you cant get this info on disc then save it on your Xbox????
     
  5. JohnCCFC

    JohnCCFC
    Active Member

    Joined:
    Feb 18, 2005
    Messages:
    417
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Ratings:
    +10
    Some of the kits are stunning, and rosters good. You'll be SO pleased.
     
  6. dubledene

    dubledene
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    having trouble getting the disc to run on my pc where can i dl the drivers??? for the x box max drive??
     
  7. JohnCCFC

    JohnCCFC
    Active Member

    Joined:
    Feb 18, 2005
    Messages:
    417
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Ratings:
    +10
    dubledene, you have pm
     
  8. dubledene

    dubledene
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    cheers john cd comes up with
    16 bitwindows subsystem????
     
  9. JohnCCFC

    JohnCCFC
    Active Member

    Joined:
    Feb 18, 2005
    Messages:
    417
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Ratings:
    +10
    dubledene, check your email
     
  10. dubledene

    dubledene
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    god this is doing my head in, cannot get it to do anything, thanks for the file john what am i supoposed to do with it!!!! have mucked about a bit, but still pops up about the 16 bit sub system what is this???
    can i run it on xp it says that i can, help !!
     
  11. JohnCCFC

    JohnCCFC
    Active Member

    Joined:
    Feb 18, 2005
    Messages:
    417
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Ratings:
    +10
    I use it on XP.

    1, Make sure the max drive is not connected
    2, Install the software
    3, Connect the maxdrive

    I think that's the way.

    I just used the files I sent (I double-clicked setup.exe) and it worked fine.

    There are two parts to this. Firstly it installs the software (front end), then it installs the drivers which recognise it. Again, I think. Have you tried the usual reboot etc.

    Depending on when you started trying to install in the first place, you COULD set the system back to a previous restore point prior to first time you tried (it doesn't touch 'My Documents' - everything else at risk).
     
  12. dubledene

    dubledene
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    still no go going mad wont even look at the file you sent me john, is it anything to do with the 64 bit chip i got????
     
  13. JohnCCFC

    JohnCCFC
    Active Member

    Joined:
    Feb 18, 2005
    Messages:
    417
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Ratings:
    +10
    64-bit ? I would have thought that windows could handle that kind of stuff and not have an issue. Did you unpack the zip file I sent, and then try and run the setup.exe?

    Incidentally, my new max drive arrived today (other stopped working as max drive and only worked as normal 16mb usb drive - weird).

    New one, I put max drive in usb of my laptop (first !!! cos it told me to), then I ran setup.exe, it loaded max drive s/w and drivers, and 30 seconds later I was dragging saves back and forth.

    I can't begin to understand why your is not working. My new one worked first time.
     
  14. adrian3221

    adrian3221
    Active Member

    Joined:
    Dec 17, 2003
    Messages:
    717
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    31
    Location:
    London
    Ratings:
    +42
    Does anyone know the cheapest place I can find one of these max drive things? Dont mind if its 2nd hand.
     
  15. dubledene

    dubledene
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    give me a few hours and i might be selling 1!!!!!!
     
  16. adrian3221

    adrian3221
    Active Member

    Joined:
    Dec 17, 2003
    Messages:
    717
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    31
    Location:
    London
    Ratings:
    +42
    Nice one! keep us posted.
     
  17. barrybarryr

    barrybarryr
    Active Member

    Joined:
    Sep 26, 2004
    Messages:
    728
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Ratings:
    +19
    Can someone please explain what a max drive thing is and how it works?

    I would like real kits etc on pro evo aswell!!
     
  18. dubledene

    dubledene
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    got it working is there anything else i can do with the max drive??
     
  19. watchinthewheel

    watchinthewheel
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0

    this is a max drive.

    im confused why do you have to use the maxdrive though? cant you just ftp it over? :confused:
     
  20. JohnCCFC

    JohnCCFC
    Active Member

    Joined:
    Feb 18, 2005
    Messages:
    417
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Ratings:
    +10
    You can FTP, nothing stopping you, but it's trickier for the average user.
     

Share This Page

Loading...