1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Xbox Live - Ethernet Hub ???

Discussion in 'Xbox Forums' started by jerkyboy, May 19, 2003.

  1. jerkyboy

    jerkyboy
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    I currently share my Broadband connection with my Xbox and my PC and was wondering if an Ethernet Hub would save me the hasstle of swapping the leads around each.

    I know a Router would solve the problem, but I dont need to use both the Xbox and PC at the same time so I dont really want to spend the money.

    Any help would be appreciated.
     
  2. Sinzer

    Sinzer
    Well-known Member

    Joined:
    May 25, 2002
    Messages:
    5,789
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    136
    Ratings:
    +1,107
    You will need a router, a hub is not really a gateway device as it does not usually provide NAT nor DHCP (what a routers main job is).

    A hub would allow your PC and X-Box to speak to each other, but not to use a gateway like your ADSL modem. You could buy a cheap router, which allowed you to plug in an ADSL modem.
     
  3. jerkyboy

    jerkyboy
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
  4. UncagedTyphoon

    UncagedTyphoon
    Active Member

    Joined:
    Jun 7, 2003
    Messages:
    653
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Location:
    City Street having it Large Essex
    Ratings:
    +3
  5. Malone

    Malone
    Active Member

    Joined:
    Mar 12, 2001
    Messages:
    1,857
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    51
    Location:
    Ilkeston,Derby
    Ratings:
    +71
    Typhoon, im probably blind but that link doesnt appear to have an routers on it. Mainly dimms etc

    Matt
     
  6. UncagedTyphoon

    UncagedTyphoon
    Active Member

    Joined:
    Jun 7, 2003
    Messages:
    653
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Location:
    City Street having it Large Essex
    Ratings:
    +3
    Manic Im sure jerkyboy has the intelligence to put adsl modem router in the search box what do you think tried to redo link but still only goes to the same page for some strange reason
     
  7. UncagedTyphoon

    UncagedTyphoon
    Active Member

    Joined:
    Jun 7, 2003
    Messages:
    653
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Location:
    City Street having it Large Essex
    Ratings:
    +3
  8. Malone

    Malone
    Active Member

    Joined:
    Mar 12, 2001
    Messages:
    1,857
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    51
    Location:
    Ilkeston,Derby
    Ratings:
    +71
    :clap: wOOHOO Yep that works a treat.

    U got Toca yet Typhoon??

    Matt
     

Share This Page

Loading...