Xbox HD + PV500

Discussion in 'Plasma TVs Forum' started by Zeggi, Oct 21, 2005.

  1. Zeggi

    Zeggi
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Ok i remember seing somone posting about this before and im not sure if it was here, so il post about the problem and hopefully there is a fix.

    Ive got a xbox moded one with HD cableset, component and well i just noticed this on my projector 2weeks ago and now i notice it alot when playing movies on the xbox, while gameplay doesnt show it that much.
    the picture will show what i mean.
     

    Attached Files:

  2. steddyman

    steddyman
    Active Member

    Joined:
    Dec 25, 2004
    Messages:
    472
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    28
    Ratings:
    +28
    Did you buy the Microsoft Original Advanced HD cable from the states or are you using a UK bought cable?

    I had exactly the same problems with a component adapter from Toys'R'Us. I also got ghosted text on anything higher than 480p. The reason is the UK cables / adapters are only configured for PAL at 480p.

    I bought the official cable and the picture is orders of magnitude better. Even 1080i looks fantastic (must use NTSC mode).

    You can get the official cables from:
    www.lik-sang.com
    www.diveneo.co.uk

    Steddy
     
  3. Zeggi

    Zeggi
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Thanks alot!

    il buy one within the days to see :)

    thanks
     
  4. John

    John
    Moderator

    Joined:
    Dec 13, 2002
    Messages:
    11,724
    Products Owned:
    1
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    166
    Ratings:
    +3,424
    That looks how mine did on my Hitachi , before I modded it .
    It is a modded box , isnt it ?
    John
     
  5. Zeggi

    Zeggi
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    yupp its a moded xbox, with pcbioxx
     
  6. John

    John
    Moderator

    Joined:
    Dec 13, 2002
    Messages:
    11,724
    Products Owned:
    1
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    166
    Ratings:
    +3,424
    You have run the enigma switch , and gone into the MS dash to enable the HiDef outputs . Always best to start with the obvious ;)

    John
     
  7. Zeggi

    Zeggi
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    been there done that.... long time ago that is.

    ive placed an order on a hdpack from dvdboxoffice.com
     
  8. Zeggi

    Zeggi
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    OK! now i recived my new hd cable from dvdboxoffice which is NTSC region 1 Usa and i have the same problem, also with my projector, anyone of you guys able to figure out whats wrong?
     
  9. John

    John
    Moderator

    Joined:
    Dec 13, 2002
    Messages:
    11,724
    Products Owned:
    1
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    166
    Ratings:
    +3,424
    Have you checked that the game your trying is HD compatable ? Most are , but sods law would dictate that the ones your trying are not .
    Double check the MS dash

    John
     
  10. Zeggi

    Zeggi
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    its a normal dvd movie, games work perfectly
     

Share This Page

Loading...