Wtd: Sky Digital FTV card.

Discussion in 'Sky Digital TV Forum' started by Kramer, Mar 31, 2003.

  1. Kramer

    Kramer
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    These are available free to UK households (5 per house), but I need another for my dad.

    Nothing major required, just a freephone call to Sky (from a "TV licensed UK household") & the card will be posted out FOC.

    Then a quick call once the card is installed in the digibox to "activate" the card.

    Will cost no more than a stamp & a few minutes, but my dad would really like one for CH4 racing, ITV etc...

    Really looking for a "good" pesrson to help here - BBC are supposed to be going "free to air" in June. Nothing required i.e. no expense, just a few mins helping a fellow forum member (albeit a lowly Irish one :().

    If anyone's willing to help I'll run them through the details via PM/e-mail.

    Anyone take pity?

    :)
     
  2. Kramer

    Kramer
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Sadly not it seems :(

    Anyone?:smoke:
     
  3. Flimber

    Flimber
    Distinguished Member

    Joined:
    Sep 22, 2002
    Messages:
    13,364
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    Yorkshire
    Ratings:
    +4,477
    I'll give them a ring for you later this morning.

    Mike.
     
  4. snelly

    snelly
    Standard Member

    Joined:
    May 24, 2002
    Messages:
    227
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Berkshire
    Ratings:
    +3
    Kramer,

    I have to get one of these myself right now as I have just got hold of a Sky digi box. If they will send out 2 in one go you may have the spare.

    It is the bbc you have to call btw not sky on 08702 438000

    TIm
     
  5. snelly

    snelly
    Standard Member

    Joined:
    May 24, 2002
    Messages:
    227
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Berkshire
    Ratings:
    +3
    Right Kramer,

    it seems that now you have to not only phone up and request the card to a licenced house but also provide details of your box. I thought this was only necessary at the time you phoned up to get the card switchde on but the woman at the call centre got arsey :rolleyes: so I left it...PMT I expect :laugh:

    Anyway if you can provide me with the box make/model number, the serial number and the EPG software number :confused: then we are in business. I am in the same boat almost as my box is at home so I have none of this info to hand. However they are open until 11 tonight so I'll see what happens

    Tim
     
  6. hornydragon

    hornydragon
    Well-known Member

    Joined:
    Dec 19, 2001
    Messages:
    28,293
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    136
    Location:
    Somewhere near the M4 most of the time......
    Ratings:
    +1,215
    I rang up for one the other day sorry Kramer but I'm taking a bit of a risk on the card anyway. And 2 might make them a bit too suspicous. But they just wanted my address details and said sky would post it out in 2-3 days. They are all going FTV in a couple of months anyhow.
     
  7. derekrcross

    derekrcross
    Standard Member

    Joined:
    Feb 20, 2001
    Messages:
    442
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    19
    Ratings:
    +0
    kramer have one of these sitting up stairs as i have no need for it pm me your details and will send tomorrow
    its already been used if that makes any dif?
    cheers
     
  8. Kramer

    Kramer
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Thanks for the replies & help guys :smashin:

    Still on the move in the UK, but I'll send PMs to those "willing" in the next day or two.

    Thanks again for all the assistance - it's appreciated ;)
     
  9. Phil Hinton

    Phil Hinton
    Editor Staff Member

    Joined:
    Jan 18, 2001
    Messages:
    9,761
    Products Owned:
    2
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    AVForums
    Ratings:
    +7,140
    Moved this here from the Classified forum, seems more appropriate here.
     
  10. Chris Muriel

    Chris Muriel
    Well-known Member

    Joined:
    Jun 14, 2002
    Messages:
    7,110
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    136
    Location:
    Manchester
    Ratings:
    +713
    I hope you realise that the cards (even the FTV ones) are "married" to the box from which they are provided.
    A used card will not work in another box.
    The only exception is if you have a porfessional box (like my 19-inch rack mountable Tandberg System 3000) ; these are what $ky use in their studios and links. I had fun requesting a card for this - the droid at the other end of the phone only had the usual Sony, Pace, Panasonic, Grundig and Amstrad on her list :)

    Chris Muriel, Manchester.
     
  11. Kramer

    Kramer
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Thanks for the replies guys :smashin:

    Just getting back to normality after extensive travel throughout the UK.

    I know that each card is married to the digibox, hence the benevolent "card giving" member will need to phone Sky once the card is received & in my dad's digibox - still nothing really major.

    Can those who "offered" drop me a PM/reply so I can forward my name/address etc..

    Once again, it's much appreciated :smashin:
     
  12. hornydragon

    hornydragon
    Well-known Member

    Joined:
    Dec 19, 2001
    Messages:
    28,293
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    136
    Location:
    Somewhere near the M4 most of the time......
    Ratings:
    +1,215
    Welll i rang up put the beeb to get my card activated and alll i ahd to do was type the 9 digit code from card into the phone and they said ~(automated message) thankyou it will take up to four days to activate. I did this monday night and as of wed lunchtime it hadn't happened so we will see how it goes!
     
  13. Kramer

    Kramer
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Still looking for a FTV card :(

    Anyone willing to help?

    Back to "normal" now so will reply via PM if anyone's willing to help out.

    :smoke:
     
  14. Kramer

    Kramer
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    OK - last "bump" before I give up all hope :(

    Disappointing :( :(
     
  15. StooMonster

    StooMonster
    Well-known Member

    Joined:
    Nov 20, 2002
    Messages:
    4,970
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    106
    Location:
    Kent
    Ratings:
    +314
    I did this with FTA card registration. After a week nothing happened; no channels appeared. So I called the BBC's FTA number and they said it was a new system and actually that option didn't work. I said that I did wonder about it because it didn't require the digibox's serial number, version number, etc. and they said "quite". So I gave them the right numbers and they did the activation there and then, almost all channels appeared within ten minutes; however, BBC ONE took more than a week to appear.

    StooMonster
     

Share This Page

Loading...