1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

why have i lost some freeview channels on my new tv?

Discussion in 'Freeview & YouView' started by RonBurgundy, Aug 1, 2005.

  1. RonBurgundy

    RonBurgundy
    Active Member

    Joined:
    Jun 13, 2005
    Messages:
    1,439
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    41
    Ratings:
    +21
    since i bought a new panasonic 28 inch w/s i can not receive some of the freeview channels from seperate freeview receiver. it worked fine on the old tv but now i dont know why i cant get some of the channels - just says no signal.

    have tried retuning the freeview box does anyone know whats wrong?
     
  2. dustjunky

    dustjunky
    Standard Member

    Joined:
    Oct 8, 2003
    Messages:
    69
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Manchester
    Ratings:
    +0
    I had that problem and ended up doing this:

    Take aerial out of freeview box
    Retune freeview box to clear channels
    Turn off freeview box for 1 minute
    Plug aerial back in
    Turn back on freeview box
    Retune
     
  3. RonBurgundy

    RonBurgundy
    Active Member

    Joined:
    Jun 13, 2005
    Messages:
    1,439
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    41
    Ratings:
    +21
    tried that

    now bought a new arial and still having proble,s?

    any suggestions?
     
  4. mike7

    mike7
    Well-known Member

    Joined:
    Jan 3, 2005
    Messages:
    4,538
    Products Owned:
    1
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    106
    Location:
    Norwich
    Ratings:
    +487
    Check your aerial lead. With all the plugging/unplugging there might be a 'short' in the plug. You might try cutting it off and re-fitting it making sure there are no stray bits of screening.
     

Share This Page

Loading...