1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Why can't you change your Gamertag...

Discussion in 'General Video Gaming Chat' started by mikeq, Apr 18, 2003.

  1. mikeq

    mikeq
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    [rant]without buying another Starter Kit or having a really offensive gamertag in the first place.

    Just to get things going I picked my gamertag with the help of my 9 year old daughter, not really thinking that it couldn't be changed and now I'm stuck with it, oops[/rant]

    Other than that XBL is brilliant.
     
  2. -Jay-

    -Jay-
    Banned

    Joined:
    Jul 26, 2002
    Messages:
    4,882
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    86
    Location:
    Kop End
    Ratings:
    +135
    I know what yau mean mate:rolleyes: i just pick mine to hurry up & get on live. now all i get is your in the game you should be on robot wars:rolleyes: :nono: :D i wish i could lose the Killalot.
    Yours is ok anyway.
     
  3. mikeq

    mikeq
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Nah it's a bit naff, a bit cliched what with movies like Thir13en Ghosts and se7en etc etc.

    Plus it make me sound better than I am, trust me there is nothing max 4orce about my playing :)
     
  4. mr chadwick

    mr chadwick
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    i wonder if you might be able to change it once your first year on xbl is up.be an interesting option i think.although we are all probably stuck with them for eternity!!
    ive always been called THE CHAD for as long as i can remember,so there was no other choice really.
     
  5. hornydragon

    hornydragon
    Well-known Member

    Joined:
    Dec 19, 2001
    Messages:
    28,293
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    136
    Location:
    Somewhere near the M4 most of the time......
    Ratings:
    +1,215
    So what happens if you let your sub lapse and sign up again can you just sign up or do you need the headset? IE thinking about when i move in with a mate can we only have 1 tag or can we have one each on the same XB??? or with 2 headsets can we have 2 and one sub???
     
  6. mikeq

    mikeq
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    I think you can have up to 6 Live accounts on the one XBox.

    Mike
     
  7. hornydragon

    hornydragon
    Well-known Member

    Joined:
    Dec 19, 2001
    Messages:
    28,293
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    136
    Location:
    Somewhere near the M4 most of the time......
    Ratings:
    +1,215
    So why not just add a new account and dont use the embarassing one?
     
  8. mikeq

    mikeq
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Sorry, you misunderstand me. You can have up to 6 accounts but need to buy a starter kit for each one:eek:

    Mike
     
  9. hornydragon

    hornydragon
    Well-known Member

    Joined:
    Dec 19, 2001
    Messages:
    28,293
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    136
    Location:
    Somewhere near the M4 most of the time......
    Ratings:
    +1,215
    Bugger oh well i guess I will play as the same Tag as my housemate!
    Do you need 2 kits for 2 people to be online on the same console? Is that possible? We want to play Co-operatively on line is that possible?
     
  10. john87

    john87
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    On some games a second (or even third and fourth) person can play as a guest.

    Only one player on Ghost Recon though :(
     
  11. hornydragon

    hornydragon
    Well-known Member

    Joined:
    Dec 19, 2001
    Messages:
    28,293
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    136
    Location:
    Somewhere near the M4 most of the time......
    Ratings:
    +1,215
    Which ga,es, and can you do this on a PS2 or GC???
    As we have one of each already!
    Xbox completes the set really!
     
  12. PardonTheWait

    PardonTheWait
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    I think it's partly to stop people being real prats, then just changing their name. The name you pick is your name for the forseeable future, it's a measure to hopefully make people act with a little more respect and courtesy, for fear of being recognised and ridiculed. Plus, if you could have a lot of names, all the decent names would get taken sooner, because people would just register any decent name that popped into their head, like on Yahoo!.
     
  13. Bonesy

    Bonesy
    Active Member

    Joined:
    Feb 22, 2002
    Messages:
    1,143
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    51
    Location:
    Wiltshire
    Ratings:
    +27
    How true ! I found someone beat me to registering my first and surname, so i got stuck with a daft tag.

    Cheers
    Maxamillian Orce, the 4th.

    ;)
     
  14. mikeq

    mikeq
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    :rotfl: :rotfl: :rotfl:
     

Share This Page

Loading...