1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Wheres the grunt in my CHT-10 gone?

Discussion in 'Subwoofers' started by Cameron, Jul 8, 2004.

  1. Cameron

    Cameron
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    hi there, my velodyne cht-10 seems to be missing some grunt lately. Does anyone out there have one of these because I'm wondering whether one of the switches on the back has been knocked over to another posistion?

    I'd check the manual for a solution but I've misplaced it :)

    What would make a sub loose some of its power?

    I tried adjusting its cross over and volume but it didn't seem to do much. I'm sure its something simple but i'm not much of a sub expert.

    thanks

    CaM
     
  2. bob1

    bob1
    Well-known Member

    Joined:
    Nov 7, 2002
    Messages:
    4,313
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    86
    Location:
    Sheffield
    Ratings:
    +128
    Have you tried the phase switch?
     
  3. Phil Hinton

    Phil Hinton
    Editor Staff Member

    Joined:
    Jan 18, 2001
    Messages:
    9,717
    Products Owned:
    1
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    AVForums
    Ratings:
    +6,984
    Have you moved the sub?
     
  4. Cameron

    Cameron
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    yes I have, though it was 180 when i checked (so I put it back to 0) which lead me to believe the switches on the back had been knocked.

    I'll tweak in the weekend and figure it out :)

    have a good one

    CaM
     

Share This Page

Loading...