whats the difference in boxes sky+

Discussion in 'Sky Digital TV Forum' started by bart750, Mar 7, 2005.

  1. bart750

    bart750
    Standard Member

    Joined:
    Jul 1, 2004
    Messages:
    235
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Location:
    barnsley
    Ratings:
    +2
    hi

    can anyone tell me the difference between the sky plus box that is silver with a black panel down the middle and the latest all silver version

    can they both be upgraded ?

    thanks bart
     
  2. kennysatman

    kennysatman
    Standard Member

    Joined:
    Mar 3, 2005
    Messages:
    21
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    the black panel box is the first model the all silver is the newer model it is also smaller,upgrades after your warranty is up you can upgrade the hardisk in the box.
     
  3. bart750

    bart750
    Standard Member

    Joined:
    Jul 1, 2004
    Messages:
    235
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Location:
    barnsley
    Ratings:
    +2
    anymore info?
     
  4. hornydragon

    hornydragon
    Well-known Member

    Joined:
    Dec 19, 2001
    Messages:
    28,299
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    136
    Location:
    Somewhere near the M4 most of the time......
    Ratings:
    +1,215
    the V1 PAce box can be SDi modded great if you have a larger PDP or PJ and scaler
     
  5. bart750

    bart750
    Standard Member

    Joined:
    Jul 1, 2004
    Messages:
    235
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Location:
    barnsley
    Ratings:
    +2
    so am i better off with the old black and silver one and can this be upgraded

    i have a pan pw6 and a philips projector but what is a scaler and at what cost and what would i gain ?
     
  6. bart750

    bart750
    Standard Member

    Joined:
    Jul 1, 2004
    Messages:
    235
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Location:
    barnsley
    Ratings:
    +2
    bump
     
  7. hornydragon

    hornydragon
    Well-known Member

    Joined:
    Dec 19, 2001
    Messages:
    28,299
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    136
    Location:
    Somewhere near the M4 most of the time......
    Ratings:
    +1,215
  8. bart750

    bart750
    Standard Member

    Joined:
    Jul 1, 2004
    Messages:
    235
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Location:
    barnsley
    Ratings:
    +2
    thanks for that it looks like ill have a lot to look into before buying
     
  9. ladypickers

    ladypickers
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    can any of the new Sky+ amstrad or Pace boxes be SDI modded
     
  10. hornydragon

    hornydragon
    Well-known Member

    Joined:
    Dec 19, 2001
    Messages:
    28,299
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    136
    Location:
    Somewhere near the M4 most of the time......
    Ratings:
    +1,215
    nope just V1 boxes chipset wont allow it on newer boxes.
     
  11. SimonO

    SimonO
    Active Member

    Joined:
    Nov 4, 2002
    Messages:
    3,193
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    71
    Location:
    Hertfordshire
    Ratings:
    +64
    The v1 boxes won't take a larger HDD without problems...
     
  12. hornydragon

    hornydragon
    Well-known Member

    Joined:
    Dec 19, 2001
    Messages:
    28,299
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    136
    Location:
    Somewhere near the M4 most of the time......
    Ratings:
    +1,215
    Quality or Quanitity an age old debate (can be upgraded to an extent)
     

Share This Page

Loading...