1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Weird Sagem HD-D45 problem since firmware upgrade

Discussion in 'TVs' started by Dazzlercee, Jun 6, 2005.

  1. Dazzlercee

    Dazzlercee
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    I had the firmware upgraded and the component input recalibrated about a month ago was very happy with the results - I still am.

    However one thing that is bugging me is that when I turn the set into standby it starts to go through it's normal cool down procedure, i.e. lamp goes off, yellow light flashes for about 30 secs......normally it would then switch off and the light would go red. Now just before the light goes red, the lamp comes back on for a couple of seconds, then goes off again and the TV goes into normal standby mode, the light turning red.

    I am worried that this will significantly reduce the lifespan of the lamp!

    Has anyone else noticed this since their firmware upgrade?

    Thanks,

    Daz
     
  2. AV Junky

    AV Junky
    Active Member

    Joined:
    Oct 30, 2002
    Messages:
    1,211
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    51
    Location:
    Cheshire, UK
    Ratings:
    +68
    Nope. Give them a ring/e-mail.
     
  3. Dazzlercee

    Dazzlercee
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Thanks, I've emailed Andrew for his thoughts.
     

Share This Page

Loading...