Virgin Media - Media Access Key

Discussion in 'Cable TV & Virgin Media TV' started by Glynn52, Mar 2, 2013.

  1. Glynn52

    Glynn52
    Standard Member

    Joined:
    Mar 2, 2013
    Messages:
    2
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I've had Virgin tivo bos installed today and have downloaded the tv anywhere app to my i-phone but when i try and get the media access key in settings -system info - media access key, the boxes are empty (it's asking me for the key) How do I get the ket code?
    The app also asks me for the code. Seems like a catch22.

    Can anyone help please?
     
  2. limblee

    limblee
    Active Member

    Joined:
    Dec 21, 2006
    Messages:
    2,155
    Products Owned:
    1
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    67
    Location:
    Ruislip
    Ratings:
    +235
    Sounds to me as you'd type in any code you want.
     
  3. dante01

    dante01
    Distinguished Member

    Joined:
    Mar 5, 2009
    Messages:
    45,832
    Products Owned:
    1
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    166
    Ratings:
    +10,948
    If you've not set a password on your TiVo then you should enter 1234 when asked for one. This is the TiVo default password. The 10 digit Media Access Key will be revealed to you after you enter the password. Take a note of it and use this key to allow devices to accessing it via TV Anywhere.
     
    Last edited: Mar 2, 2013
  4. Ernie_C

    Ernie_C
    Active Member

    Joined:
    Apr 2, 2006
    Messages:
    986
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    46
    Ratings:
    +111
    The MAK will not be there immediately as, I believe, your TiVo has to 'phone home' to authenticate. Try again in a few days and all should be OK.
     
  5. Glynn52

    Glynn52
    Standard Member

    Joined:
    Mar 2, 2013
    Messages:
    2
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Thanks Ernie and Dante, that makes perfect sense and it all fits now so I'll give it a few days and try again
     

Share This Page

Loading...