Velodyne sub systems

Discussion in 'Subwoofers' started by Chewbacca, Dec 21, 2002.

  1. Chewbacca

    Chewbacca
    Active Member

    Joined:
    Dec 20, 2002
    Messages:
    366
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Location:
    North Yorkshire
    Ratings:
    +5
    Can anyone out there tell me who stocks the Velodyne subs and has this company got a web site as I am finding it difficult to find any info on this matter.
     
  2. Electric Mayhem

    Electric Mayhem
    Distinguished Member

    Joined:
    Mar 16, 2001
    Messages:
    10,651
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    United Kingdom
    Ratings:
    +2,299
    Try www.velodyne.com for info on the various subs. The Power Buys Forum on here has a few models available such as the CHT10, CHT15, HGS 15 & HGS 18.
     
  3. Beddie

    Beddie
    Active Member

    Joined:
    Jul 19, 2000
    Messages:
    165
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Location:
    England
    Ratings:
    +13
    Are you seriously saying you couldn't guess the Velodyne website:

    www.velodyne.com

    I would never have thought it was that :D

    Seriously though, I and lots of others have purchased a CHT10 (or larger), and I personally am very pleased with it.
     
  4. Matt Horne

    Matt Horne
    Member

    Joined:
    Nov 20, 2000
    Messages:
    4,221
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    83
    Location:
    Over the Hill & Far Away
    Ratings:
    +139
    Anyone got any photos of the sub in their room.. the website seems to be lacking any decent piccies of the cht-10 and I would like to see how big it looks in the home.. I reckon its too big for me to get away with ?

    Thanks

    Matt
     
  5. Phil Hinton

    Phil Hinton
    Editor Staff Member

    Joined:
    Jan 18, 2001
    Messages:
    10,226
    Products Owned:
    3
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    AVForums
    Ratings:
    +8,350
    It's not overly large, but to get the performance evryone raves about you need, lagre amp + Large enclosure. Having said that the cht10 is about the same size as a rel Q100,if not a little smaller footprint.

    I did see someones photo with it in their room over at the HC photos forum here on page 20 posted by JulesH. it looks very good and not to big.
     
  6. Matt Horne

    Matt Horne
    Member

    Joined:
    Nov 20, 2000
    Messages:
    4,221
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    83
    Location:
    Over the Hill & Far Away
    Ratings:
    +139
    Cheers for that :)

    Matt
     
  7. Matt Horne

    Matt Horne
    Member

    Joined:
    Nov 20, 2000
    Messages:
    4,221
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    83
    Location:
    Over the Hill & Far Away
    Ratings:
    +139
    Ok... just seen the photo.. the thing is huge.. don't think I could have that in my long skinny front room :(

    I might have to look at the Gallo sub instead as its much smaller (though more expensive)

    Cheers

    Matt
     
  8. petrolhead

    petrolhead
    Well-known Member

    Joined:
    Mar 29, 2002
    Messages:
    4,836
    Products Owned:
    1
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    87
    Location:
    Newcastle
    Ratings:
    +120
    Hi Jase

    Having fun with your sig pics eh?

    The Velodyne CHT 15, is this a servo?
     
  9. DodgeTheViper

    DodgeTheViper
    Moderator

    Joined:
    Oct 23, 2001
    Messages:
    19,177
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    Inbetween Upgrades !
    Ratings:
    +7,469
    It is indeed.

    Kev
     
  10. Electric Mayhem

    Electric Mayhem
    Distinguished Member

    Joined:
    Mar 16, 2001
    Messages:
    10,651
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    United Kingdom
    Ratings:
    +2,299
    Hi

    Yep, having a change.;)

    The CHT15 has a Current Sensing Servo.
     

Share This Page

Loading...
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice