Vegas 5 and Vista

Discussion in 'Camcorders, Action Cams & Video Making Forum' started by thebrummy_one, Sep 19, 2007.

  1. thebrummy_one

    thebrummy_one
    Active Member

    Joined:
    Feb 9, 2004
    Messages:
    372
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Location:
    East London
    Ratings:
    +7
    Hi folks,
    I've done a search and pretty much understand that Vegas 5 isn't compatible with Vista. As the elastic band on this PC is going:suicide:, I'm thinking of geting a new laptop.
    Having spent the £££s (albeit a few years ago) and being happy with Vegas 5, are there any patches that can be applied to overcome it's compatibility issues?
     
  2. senu

    senu
    Distinguished Member

    Joined:
    Aug 26, 2005
    Messages:
    19,349
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    Denham, South Bucks
    Ratings:
    +2,811
    No, even Vegas 7 isnt ( fully) compatible with Vista
     
  3. redsox_mark

    redsox_mark
    Well-known Member

    Joined:
    Oct 20, 2003
    Messages:
    6,512
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    136
    Location:
    Bath, England
    Ratings:
    +620
  4. thebrummy_one

    thebrummy_one
    Active Member

    Joined:
    Feb 9, 2004
    Messages:
    372
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Location:
    East London
    Ratings:
    +7
    Senu,
    I kinda thought that would be the case. Thanks for a speedy response.
     
  5. thebrummy_one

    thebrummy_one
    Active Member

    Joined:
    Feb 9, 2004
    Messages:
    372
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Location:
    East London
    Ratings:
    +7
    Mark,
    Does that upgrade price apply to a jump from 5?
     
  6. thebrummy_one

    thebrummy_one
    Active Member

    Joined:
    Feb 9, 2004
    Messages:
    372
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Location:
    East London
    Ratings:
    +7
    Sorry, ignore my last question, just clicked on the link and it's answered. :oops:
     
  7. redsox_mark

    redsox_mark
    Well-known Member

    Joined:
    Oct 20, 2003
    Messages:
    6,512
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    136
    Location:
    Bath, England
    Ratings:
    +620
    Yes - applies to any registered version of Vegas - can be Vegas 5, Vegas 4...
     
  8. senu

    senu
    Distinguished Member

    Joined:
    Aug 26, 2005
    Messages:
    19,349
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    Denham, South Bucks
    Ratings:
    +2,811
    Thank Mark
    Very reasonable pricing.. but probably download only as Im sure the retail version will not get to these shores before Oct 31:(
    Its very worth upgrading to not just because of Vista .. If you use it it really is VFM
    If you are happy with 5 you're bound to love Ver 8
     
  9. redsox_mark

    redsox_mark
    Well-known Member

    Joined:
    Oct 20, 2003
    Messages:
    6,512
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    136
    Location:
    Bath, England
    Ratings:
    +620
    Yes $135 USD is the download price. It is $150 packaged, but to get this price you need to order direct from the USA, so you would need to pay for the postage as well.
     
  10. thebrummy_one

    thebrummy_one
    Active Member

    Joined:
    Feb 9, 2004
    Messages:
    372
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Location:
    East London
    Ratings:
    +7
    I must admit, I'm very tempted. Though I may order shipped if I go ahead as the laptop isn't a definet and if it happens, won't come till next month.
    Thanks guys for the heads up. Really appreciated it. :smashin:
     

Share This Page

Loading...