1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

V3 Razr and Mobile phones tools problem

Discussion in 'Mobile Phones Forum' started by Warp, Apr 15, 2005.

Tags:
  1. Warp

    Warp
    Standard Member

    Joined:
    Jan 5, 2005
    Messages:
    69
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +1
    I have bought mobile phone tools but have a problem getting the Multimedia Studio to open. When I click on the icon, all that happens is it loses the connection with the phone and then re-initialises. I am using a USB cable to connect.

    Do anyone know how I can get the Multimedia Studio to open up?

    Thanks
     
  2. Nick_UK

    Nick_UK
    Banned

    Joined:
    Nov 13, 2004
    Messages:
    9,748
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    103
    Ratings:
    +270
    I had a similar problem when I used the software for the first time. It worked once, then wouldn't find the USB connection again, even though the PC played a sound when I plugged the phone in. I cured the problem by un-installing the software, then re-installing it again.
     
  3. Warp

    Warp
    Standard Member

    Joined:
    Jan 5, 2005
    Messages:
    69
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +1
    thanks. Have already tried re-installing with no success. Will try again though.
     
  4. Nick_UK

    Nick_UK
    Banned

    Joined:
    Nov 13, 2004
    Messages:
    9,748
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    103
    Ratings:
    +270
    Make sure that you reboot the PC between un-installing and re-installing, to make sure all the drivers are unloaded.
     

Share This Page

Loading...