v1.70 firmware & Sonic

Discussion in 'Playstation Forums' started by HDPete, Apr 20, 2007.

  1. HDPete

    HDPete
    Active Member

    Joined:
    Jan 15, 2004
    Messages:
    281
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Location:
    Ringwood, Hampshire / Dorset Border
    Ratings:
    +14
    I've noticed on the intro screens in Sonic that the audio stutters during playback. The game arrived after I'd upgraded to v1.7 so I can't say what it was like before, but when I saw the demo in the shop it played fine (presumably a lower firmware version).

    The audio is currently just through the AV cable to the L+R on the TV (no fussy optical connections, just good old fashioned simple connections).

    It's almost as if the PS3 can't process the data quick enough......

    Any ideas? I had heard RFOM users had similar problems after upgrading but can't find any official posts to that effect.

    Pete
     
  2. danmc_82

    danmc_82
    Well-known Member

    Joined:
    Jan 19, 2007
    Messages:
    5,643
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    136
    Location:
    Skynet Border
    Ratings:
    +1,213
    What sonic game are you refering to? The ps3 version?
     
  3. HDPete

    HDPete
    Active Member

    Joined:
    Jan 15, 2004
    Messages:
    281
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Location:
    Ringwood, Hampshire / Dorset Border
    Ratings:
    +14
    Yep. The very one. OMG it is a dreadful game, but the intros are good HD demos and the lad likes it.

    Any ideas why the audio is stut...stut..stuttering?
     
  4. andyjenkins

    andyjenkins
    Active Member

    Joined:
    Jul 4, 2003
    Messages:
    485
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    28
    Ratings:
    +44
    My daughter has the new PS3 Sonic game, and I can vouch that as of 1.6 there was no stuttering. I've already upgraded to 1.7 so I'll try and give Sonic a try later tonight and see if audio is now a problem.
     
  5. andyjenkins

    andyjenkins
    Active Member

    Joined:
    Jul 4, 2003
    Messages:
    485
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    28
    Ratings:
    +44
    Sorry for the delay ... did'nt get chance to look at this last night as wife was playing Sudoku all night :mad:

    Anyway - the little 'un wanted to play Sonic today so I paid special attention, but I have to say it was perfect audio everywhere - in the intro's and also in game too.

    If you can't test the disc in another PS3, I'd suggest a swap ?
     
  6. jj01709

    jj01709

    Joined:
    Mar 10, 2007
    Messages:
    49
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    11
    Location:
    south yorkshire
    Ratings:
    +1
    Does the same on mine mate and i havnt uprgraded yet. just a fault in the game i think
     

Share This Page

Loading...