V+installed

Discussion in 'Cable TV & Virgin Media TV' started by STEVIE-BOY-1, Apr 17, 2007.

  1. STEVIE-BOY-1

    STEVIE-BOY-1
    Novice Member

    Joined:
    Apr 10, 2007
    Messages:
    35
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +2
    V+ installed and picture is far superior to that of standard box on my 46W so highly recommended.
     
  2. tonynev

    tonynev
    Active Member

    Joined:
    Apr 14, 2007
    Messages:
    123
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +6
    what is picture like on sd, i am asking because i am getting it installed next week.. thank you
     
  3. marcstang

    marcstang
    Active Member

    Joined:
    May 10, 2005
    Messages:
    1,546
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    66
    Location:
    Not so sunny Cheshire
    Ratings:
    +140
    Excellent. Getting mine installed tomorrow afternoon :thumbsup:
     
  4. STEVIE-BOY-1

    STEVIE-BOY-1
    Novice Member

    Joined:
    Apr 10, 2007
    Messages:
    35
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +2
    Picture was OK on my 40W but changed it to a 46 and felt it wasn't as sharp but generally it was OK,depends a lot on the TV aswell though.
     
  5. tonynev

    tonynev
    Active Member

    Joined:
    Apr 14, 2007
    Messages:
    123
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +6
    you said tv is excellent in sd. is there any way it improves dvd pictures in
    sd or can they not be hooked up. thank you
     
  6. Bermondsey

    Bermondsey
    Standard Member

    Joined:
    Jan 4, 2006
    Messages:
    74
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +1
    No it cant upscale your dvd.
     

Share This Page

Loading...