Using a second router

Discussion in 'Xbox Forums' started by jdbrooks, Aug 3, 2006.

  1. jdbrooks

    jdbrooks
    Active Member

    Joined:
    Jul 14, 2004
    Messages:
    426
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Southend on Sea
    Ratings:
    +9
    I have a pc with phone socket and BT ADSL router in my study and my 360 is in the living room. Behind my TV in the living room is a phone socket and I have a spare BT router (exactly the same as the one on the PC).
    Is it possible I can connect the spare router to the phone socket behind my TV to plug the XBOX directly into it rather than having to run cables areound the house?
     
  2. Jordans Norks

    Jordans Norks
    Banned

    Joined:
    Feb 16, 2005
    Messages:
    1,700
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    48
    Ratings:
    +56
    In short, no.
     
  3. ShadowmanUK

    ShadowmanUK
    Active Member

    Joined:
    Feb 14, 2006
    Messages:
    1,299
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    63
    Ratings:
    +132
    As Jordan's says No.

    But.. you can if you switch one of them off.

    Basically you cant have two connected to the phone line at once. Only one.
     
  4. Jordans Norks

    Jordans Norks
    Banned

    Joined:
    Feb 16, 2005
    Messages:
    1,700
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    48
    Ratings:
    +56
    oooh - good point!
     
  5. jdbrooks

    jdbrooks
    Active Member

    Joined:
    Jul 14, 2004
    Messages:
    426
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Southend on Sea
    Ratings:
    +9
    OK i'll try it at the weekend
     

Share This Page

Loading...