Upgrading Hard drive in Pace Twin?

Discussion in 'Satellite TV, Sky TV & FreeSat' started by 9761, Jul 6, 2005.

  1. 9761

    9761
    Standard Member

    Joined:
    May 16, 2005
    Messages:
    499
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2
    Hi,

    As im ordering mine either tonight or tomorrow I would like to know if upgrading the hard drive can be done and what hard drives to use and if theres much work needed?

    Thanks
     
  2. MartinImber

    MartinImber
    Active Member

    Joined:
    Apr 5, 2001
    Messages:
    3,851
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    71
    Location:
    Worcester
    Ratings:
    +21
  3. 9761

    9761
    Standard Member

    Joined:
    May 16, 2005
    Messages:
    499
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2
    Hi,

    Thanks for that,

    If I replace the drive with a bigger one, I take it I will invalidate the warranty on the Pace? if their's any with it?
     
  4. LV426

    LV426
    Administrator Staff Member

    Joined:
    Jul 14, 2000
    Messages:
    12,844
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    Somewhere in South Yorkshire
    Ratings:
    +5,078
    Open the case and you invalidate the warranty. Assuming they can tell you've done so.
     
  5. 9761

    9761
    Standard Member

    Joined:
    May 16, 2005
    Messages:
    499
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2
    Ive just bought the Pace Twin now so it I should get it by monday hopefully
     
  6. MartinImber

    MartinImber
    Active Member

    Joined:
    Apr 5, 2001
    Messages:
    3,851
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    71
    Location:
    Worcester
    Ratings:
    +21
    There is no seal on the case only on the HD screws - as mentioned in the HD thread

    MHU100AT is the biggest now
     
  7. 9761

    9761
    Standard Member

    Joined:
    May 16, 2005
    Messages:
    499
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2
    What speed does the disk need to be, 4,200RPM or 5,400RPM?

    Thanks
     
  8. Nick_UK

    Nick_UK
    Banned

    Joined:
    Nov 13, 2004
    Messages:
    9,748
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    103
    Ratings:
    +270
    Usually 4200 rpm drives are for laptop PC's.
     
  9. 9761

    9761
    Standard Member

    Joined:
    May 16, 2005
    Messages:
    499
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2
  10. Nick_UK

    Nick_UK
    Banned

    Joined:
    Nov 13, 2004
    Messages:
    9,748
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    103
    Ratings:
    +270
    Aren't 2.5" drives less reliable than 3.5" drives (i.e. they wear out quicker) ?
     
  11. 9761

    9761
    Standard Member

    Joined:
    May 16, 2005
    Messages:
    499
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2
    All I know that theres a 2.5 20GB hard drive in my Pace Twin and I want to upgrade the size of it but with everything else the same as the origional drive

    Thanks
     
  12. MartinImber

    MartinImber
    Active Member

    Joined:
    Apr 5, 2001
    Messages:
    3,851
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    71
    Location:
    Worcester
    Ratings:
    +21
    Fujitsu HUS/T/U series are the compatable drives, the OS can handle up to 120GB
     

Share This Page

Loading...