Upgrading firmware

Discussion in 'Blu-ray & DVD Players & Recorders' started by dUnKle, Dec 24, 2006.

  1. dUnKle

    dUnKle
    Distinguished Member

    Joined:
    Jan 1, 2001
    Messages:
    15,895
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    166
    Ratings:
    +2,892
    Can anyone help

    I have a Toshiba HD1A

    It was updated to firmware 2.0 using the beta file that was floating around - however I tried to play Miami Vice today and it kept freezing aftre 30 minutes with an error code

    I would like to try and see if its the firmware at falt - does anyone have a link to the official release of firmware 2.0 and also how to put it on disc and get it running

    Thanks and Merry X Mas
     
  2. dUnKle

    dUnKle
    Distinguished Member

    Joined:
    Jan 1, 2001
    Messages:
    15,895
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    166
    Ratings:
    +2,892
    can anyone help ?
     
  3. dUnKle

    dUnKle
    Distinguished Member

    Joined:
    Jan 1, 2001
    Messages:
    15,895
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    166
    Ratings:
    +2,892
  4. skinnymalinky

    skinnymalinky
    Active Member

    Joined:
    May 14, 2006
    Messages:
    813
    Products Owned:
    2
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    28
    Location:
    Boston Lincolnshire
    Ratings:
    +62
    i've got the proper version on a disc if you want me to mail it to you?
     
  5. dUnKle

    dUnKle
    Distinguished Member

    Joined:
    Jan 1, 2001
    Messages:
    15,895
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    166
    Ratings:
    +2,892
    if its the final 2.0 release then thanks - will pm my details
     
  6. skinnymalinky

    skinnymalinky
    Active Member

    Joined:
    May 14, 2006
    Messages:
    813
    Products Owned:
    2
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    28
    Location:
    Boston Lincolnshire
    Ratings:
    +62
    yeah it is but to be honest it sounds like the disc is at fault, i've had the same problem with superman returns, plays a bit then an error code
     
  7. harveyxxx

    harveyxxx
    Active Member

    Joined:
    Apr 20, 2006
    Messages:
    87
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    11
    Ratings:
    +3
    my miami vice won't even start keep getting error code

    was also thinking about upgrading

    simon
     

Share This Page

Loading...