Upgrade Sky+HD to Q. Do you get a new card?

Discussion in 'Sky Digital TV Forum' started by logiclee, Nov 14, 2016.

  1. logiclee

    logiclee
    Well-known Member

    Joined:
    Aug 9, 2000
    Messages:
    1,709
    Products Owned:
    1
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    116
    Location:
    Notts, UK.
    Ratings:
    +729
    Hi All,

    Having Q in on the 22nd Nov.

    In My sky it says Viewing card activated but then goes onto say the new card will be delivered by the 14th but it hasn't

    So I'm not sure if I'm supposed to get a new card or not.

    Can't get through to Sky on Live Chat.

    Thanks for your help.
    Lee
     
  2. blicky_1

    blicky_1
    Well-known Member

    Joined:
    Jan 23, 2006
    Messages:
    2,978
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    136
    Location:
    Hampshire
    Ratings:
    +515
    Yes you will be issued a new card before installation.
     
  3. kevkbuk

    kevkbuk
    Well-known Member

    Joined:
    Jan 27, 2011
    Messages:
    5,987
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    133
    Ratings:
    +1,168
  4. logiciel

    logiciel
    Moderator

    Joined:
    Feb 2, 2008
    Messages:
    53,092
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    UK
    Ratings:
    +5,752
    Mine simply had it with the machine..
     
  5. mjcairney

    mjcairney
    Well-known Member

    Joined:
    Oct 26, 2003
    Messages:
    7,223
    Products Owned:
    2
    Products Wanted:
    1
    Trophy Points:
    137
    Location:
    Airdrie, Scotland
    Ratings:
    +1,045
    I had mine delivered by post about a week before the installation date. That said, seemingly if your existing card starts with a certain number or higher, sorry I can't remember what that number is, then you don't need a new one. Mine started with a 4 and I did need a new one.
     
  6. logiclee

    logiclee
    Well-known Member

    Joined:
    Aug 9, 2000
    Messages:
    1,709
    Products Owned:
    1
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    116
    Location:
    Notts, UK.
    Ratings:
    +729
    Well thanks for the answers.

    Eventually got through on live chat and they are saying the Engineer will have it on day of installation.

    More confused than ever now doesn't seem to be any consistancy in the threads and even My Sky doesn't agree with the Live Chat People

    Lee
     
  7. mjcairney

    mjcairney
    Well-known Member

    Joined:
    Oct 26, 2003
    Messages:
    7,223
    Products Owned:
    2
    Products Wanted:
    1
    Trophy Points:
    137
    Location:
    Airdrie, Scotland
    Ratings:
    +1,045
    Ah well, that's Sky for you, one hand doesn't know what the other one's doing! What's new?

    Martin.
     
  8. simon194

    simon194
    Active Member

    Joined:
    Nov 29, 2006
    Messages:
    1,779
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    1
    Trophy Points:
    63
    Ratings:
    +215
    If your existing card starts with a '7' you don't need a new card.
     
  9. logiclee

    logiclee
    Well-known Member

    Joined:
    Aug 9, 2000
    Messages:
    1,709
    Products Owned:
    1
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    116
    Location:
    Notts, UK.
    Ratings:
    +729
    Well you couldn't make this up.

    My Sky said I should have received a car by the 14th November.

    When it didn't turn up I contacted Sky and they said don't worry the Engineer is going to bring it.

    Then today (19th November) a card is delivered by Sky.

    I hope they don't mess my package up as I'm on a legacy HD package that includes F1.

    Lee
     

Share This Page

Loading...
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice