Upgrade MCE 2004 to MCE 2005 ?

Discussion in 'Microsoft Windows' started by JWR88, Oct 24, 2005.

  1. JWR88

    JWR88
    Standard Member

    Joined:
    Oct 24, 2005
    Messages:
    10
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I have MCE 2004 installed and working fine.
    I now have the media for MCE 2005.

    How do I initiate the upgrade?
    Do I just run setup and reinstall over 2004?

    Thanks,
    James
     
  2. robpow

    robpow
    Standard Member

    Joined:
    Feb 25, 2005
    Messages:
    43
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +1
    Not the reply you were looking for but personally I always prefer a re-format and fresh install if I can, nothing like a good spring clean of the PC to get rid of all those odd bits and pieces clogging up the PC.

    I divided up the hard disk in my MCE PC in two, one 20GB for MCE and a 300GB partition for the video files. That way I can re-install MCE without losing the recordings.

    Matt
     
  3. JWR88

    JWR88
    Standard Member

    Joined:
    Oct 24, 2005
    Messages:
    10
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Matt

    Thanks for the reply - I will just give it a try and re-install

    James
     

Share This Page

Loading...
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice