1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

TX36PL30 - service menu help required please

Discussion in 'Televisions' started by IvanFraser, Jun 28, 2004.

  1. IvanFraser

    IvanFraser
    Standard Member

    Joined:
    Nov 12, 2003
    Messages:
    25
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    North Shields
    Ratings:
    +0
    Hi all

    Does anyone have a Panasonic TX36PL30?

    Mine has gone haywire. It popped VERY blue and I've been using the service menu to get a watchable pic. But something's not being processed right. I can get a stable over-blue, over-green or over-red pic, but never one that's back to where it was.

    I suspect something may have messed up in the coding and set levels askew.

    I need a copy of the default coding that you find in the service menu 2. It's all hex-like, but I have nothing to compare it to.

    I did have it to one Panny engineer who merely turned the colours down a bit in the service menu and left a worse picture than I sent it in with. He's started ignoring me now after a couple of complaints. A very poor performance indeed.

    If anyone could find it in their good hearts to let me know the default settings, this could help me a great deal.

    Otherwise it's find another engineer who hopefully knows more about tvs than the last one.

    Or if anyone knows where to get the details (I'm prepared to pay) I would also be very grateful.

    Many thanks in advance.

    Ivan
     

Share This Page

Loading...