1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Two Towers Freezes!

Discussion in 'Movie Forum' started by simonph, Sep 21, 2003.

  1. simonph

    simonph
    Standard Member

    Joined:
    May 21, 2002
    Messages:
    94
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Hi,
    Watched my copy of LOTR: Two Towers last night and it froze for a couple of seconds on three occasions.. Anybody else have experiences of this?
     
  2. Gatto

    Gatto
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    No probs with mine. Player NAD T531. Do you have any scratches on the Disk itself? What is the make of your player?
     
  3. simonph

    simonph
    Standard Member

    Joined:
    May 21, 2002
    Messages:
    94
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    My DVD player is Toshiba SD210e..
     
  4. KraGorn

    KraGorn
    Active Member

    Joined:
    Aug 30, 2003
    Messages:
    4,740
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    68
    Location:
    Warrington
    Ratings:
    +27
    I have the same player ... I find the layer break on it is very slow, but that of course only happens once per side, I didn't see it more often than that on TTT.
     
  5. Gatto

    Gatto
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Does the Toshiba needs any firmware upgrade? This prob. used to crop up on many Samsung models especially newly released titles, the models that I remember were 907 and 807 range. Most of the bugs used to be elimanated by new software updates, plus the laser pick up was very sensible to dirt! Could be your toshiba needs a firmware update by a local authorised dealer!
     
  6. Links

    Links
    Active Member

    Joined:
    Dec 12, 2002
    Messages:
    108
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +4
    There's a few people on the DVD Forums (including myself) who are having a similar problem with the SD330.

    Check the thread out HERE
     
  7. Lux

    Lux
    Standard Member

    Joined:
    Nov 10, 2002
    Messages:
    759
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Location:
    Luxembourg
    Ratings:
    +1
    no probs on my tosh220 firmware 1.5
     
  8. simonph

    simonph
    Standard Member

    Joined:
    May 21, 2002
    Messages:
    94
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    how do i find out if the firmware is the most up to date?
     
  9. Lux

    Lux
    Standard Member

    Joined:
    Nov 10, 2002
    Messages:
    759
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Location:
    Luxembourg
    Ratings:
    +1
    erm I think its zoom, 6 , 0, 6 and zoom again. when the pülayer is in stop mode. but I'm not 100% certain anymore (last time I checked was 18months ago)

    HTH
     

Share This Page

Loading...