Two Sky Boxes From 1 LMB - Possible?

Discussion in 'Sky Digital TV Forum' started by pwiles1968, Sep 11, 2003.

  1. pwiles1968

    pwiles1968
    Active Member

    Joined:
    May 15, 2003
    Messages:
    773
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Location:
    Leicestershire - England
    Ratings:
    +9
    Can you split the feed from a single LMB to two sky boxes or do you have to have a two/three way LMB. I am talking about splitter amps or whatever you would call them, not just splicing in to the cable.
     
  2. chips

    chips
    Active Member

    Joined:
    Dec 3, 2001
    Messages:
    2,403
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    51
    Location:
    2NM S EGTF
    Ratings:
    +24
    I'm pretty sure you need a dual/quad LNB.
     

Share This Page

Loading...
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice