TV Drive on HDMI to DVI cable

Discussion in 'General TV Discussions Forum' started by ednicke, Mar 23, 2006.

  1. ednicke

    ednicke
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Hi, I have got a LG RZ32LZ55 LCD. I have just had the new TV Drive installed. The problem that I have got is when I connect the TV Drive to the LCD using a HDMI to DVI cable, I get no picture. The settings are set correctly on the TV Drive menu. It works fine through the scart.
    Has any one else had this problem?:lease:

    Cheers
     
  2. geazer

    geazer
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    i got same set up dvi and mine works you need to recheck that you got tv drive set to hdmi
     
  3. ednicke

    ednicke
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Thanks for the reply.:thumbsup:
    This is how I had changed the set-up to HD.
    Went into the settings and changed to High Definition. Selected HDMI, have tired 720 & 1080. Pressed OK & it came up saying it will test the settings. At this point the screen goes black. I have also selected the DVI output on the LCD remote, nothing. I then go back to my AV1 (scart), and the picture said 'Test Complete, apply settings Yes or No'. I have selected no at this point because I have seen on picture through the HDMI-DVI connection.
    Is this how you set it up?

    Cheers
     
  4. geazer

    geazer
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    ye same way i can only set 1080 on mine but ye to your ? thats the way so you should see a picture the only thing thats diffrent to me is i used a dvi/hdmi adapter not a dvi/hdmi cable.
     
  5. ednicke

    ednicke
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Thanks for that. I'll see if a can get hold of a adapter & try it.

    Cheers
     
  6. kurt_ego

    kurt_ego
    Standard Member

    Joined:
    Mar 25, 2005
    Messages:
    70
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    not usre if the highlighted area is a typo but obvioulsy this should be input!! not output.
     
  7. JonMace

    JonMace
    Well-known Member

    Joined:
    Nov 20, 2002
    Messages:
    2,577
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    83
    Location:
    Kent
    Ratings:
    +211
    I think that this is the same model as my TV and although the pannel is HD the DVI input is not HDCP complinent, that might be why you are not geeting a picture.
     
  8. meltonboy

    meltonboy
    Well-known Member

    Joined:
    May 31, 2005
    Messages:
    3,144
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    136
    Location:
    London
    Ratings:
    +582
    Assuming that you can find out how to reset the box (ie revert back to SCART), i'd try saying "yes" after test complete, even though you didnt see the picture.

    We (the engineers and i) didn't see a picuture on the test, but went for it anyway and it was fine. There is a reset, i think, in the manual or on a forum somewhere. if you have that you have nothing to lose.
     
  9. ednicke

    ednicke
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    thanx for that, I'll try that tonight.
     
  10. ednicke

    ednicke
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Tried this last night and all worked fine. :clap: Picture looked a little bit blurry on the Telewest menu's. Apart from the black bars on the screen everything is good. Thanks again for your help.:thumbsup:
     

Share This Page

Loading...