Touch and Spotify issue

Discussion in 'Music Streamers' started by bones`, Aug 3, 2012.

  1. bones`

    bones`
    Active Member

    Joined:
    Oct 12, 2002
    Messages:
    2,039
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    51
    Location:
    Preston
    Ratings:
    +57
    Strange issue this but I can't seem to get spotify to show in the 'my apps' screen or the home screen for that matter. If I go to install the app it says it is already installed but I can't find it! Tried re-installing the software, the app and restoring factory settings but still no joy.
    Spotify will actually work fine after a re-install where you get the option to run the app but then if I go back to home screen its not there.
    Any ideas?
     
  2. juggler

    juggler
    Active Member

    Joined:
    Apr 5, 2006
    Messages:
    374
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    28
    Ratings:
    +43
    The menu location is configured via the mysqueezebox.com website; you can choose between having it under the root menu or in my apps, iirc
     
  3. larkone

    larkone
    Well-known Member

    Joined:
    Apr 21, 2006
    Messages:
    4,228
    Products Owned:
    1
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    134
    Location:
    North Essex
    Ratings:
    +1,149
    If that doesn't work try uninstalling the official Spotify app and then install the Triode Spotify plugin from LMS - Settings - Plugins. I have had more success with this than the official spotify app. It will not work though if you leave the original app installed.
     
  4. bones`

    bones`
    Active Member

    Joined:
    Oct 12, 2002
    Messages:
    2,039
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    51
    Location:
    Preston
    Ratings:
    +57
    I decided to sell the unit in the end and use a revo, swings and roundabouts really but if you don't mind having the tv on the flexibility of the pc wins hands down.
    The touch was great while I had it and I think the issue above only occurred after a recent software update.
    Thanks for the advice anyway.
     

Share This Page

Loading...
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice