Toshiba SD9000 - worth getting?

Discussion in 'Blu-ray & DVD Players & Recorders' started by jian, Aug 31, 2001.

  1. jian

    jian
    Active Member

    Joined:
    Aug 31, 2001
    Messages:
    2,576
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    68
    Ratings:
    +77
    I really want to buy the SD9000, especially since it is so cheap at the moment, but I am concerned that it will become useless because of the RCE thing.

    I realise that there is a hack for it at the moment, but I also realise that this isn't always successful especially when trying to access the extra features.

    Can anyone with the above model give me their views on this, and how they have dealt with RCE discs.

    Thanks.
     
  2. slingshot

    slingshot
    Active Member

    Joined:
    Jan 31, 2001
    Messages:
    1,212
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    48
    Location:
    UK
    Ratings:
    +32
    I've just bought one and it's excellent, however I can't play hollow man at all, I seem to be able to access a couple of the extras using the press T twice and enter 1 second hack, playing a proper R1 disc first didn't help either.

    It's the only RCE disc I've tried and to be honest from what I've heard I'm not missing much but it's still annoying.
     
  3. jian

    jian
    Active Member

    Joined:
    Aug 31, 2001
    Messages:
    2,576
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    68
    Ratings:
    +77
    Thanks Slingshot

    How much did you pay for it?
     
  4. slingshot

    slingshot
    Active Member

    Joined:
    Jan 31, 2001
    Messages:
    1,212
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    48
    Location:
    UK
    Ratings:
    +32
    £309 multi-region from <a href="http://www.hispek.com." target="_blank">www.hispek.com.</a>
     
  5. jian

    jian
    Active Member

    Joined:
    Aug 31, 2001
    Messages:
    2,576
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    68
    Ratings:
    +77
    Thanks Slingshot, same place that I was looking at.

    Don't suppose you know who carries out their mods do you?

    [ 31-08-2001: Message edited by: jian ]</p>
     
  6. SILVERBACK

    SILVERBACK
    Active Member

    Joined:
    Aug 13, 2001
    Messages:
    3,844
    Products Owned:
    1
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    72
    Location:
    birkenhead
    Ratings:
    +82
    i had my eyes on the same player same place an for the price you cant argue.but no rce compatabillity is a downer although the are no rules about having it chipped again.i might just get one an have it re chipped what do you think ????
     
  7. CarlB

    CarlB
    Active Member

    Joined:
    Jan 8, 2001
    Messages:
    1,320
    Products Owned:
    1
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    66
    Location:
    Cambridgeshire
    Ratings:
    +240
    It's a fantastic machine, I have had mine for a couple of years now. Mine is region 1, imported from the US as I don't buy R2 discs, perhaps that is something to think about if you don't have a large R2 collection yet.
     
  8. jian

    jian
    Active Member

    Joined:
    Aug 31, 2001
    Messages:
    2,576
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    68
    Ratings:
    +77
    The problem is that there isn't a modification for the 9000 that enables RCE - at all!

    Otherwise I would just get a r2 and get it modified myself.
     

Share This Page

Loading...
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice