Toshiba sd330e (HELLLLLLLP!!!)

Discussion in 'Blu-ray & DVD Players & Recorders' started by Robonob, Oct 17, 2004.

  1. Robonob

    Robonob
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Hi all (HELP!!!!)
    I have just bought a Toshiba SD-330e DVD player. It plays fine. The problems is that when I try to play DVD-r's that I have created containing M-pegs or AUDIOTS/VIDEOTS files the bottom half of the screen is bright green & the top half is all distorted (though the sound seems ok) I have used Nero 6 & Copy to DVD to burn, at X1 to X4 speeds.
    I create DVD-r's with footage from my DV camcorder with no problems at all using Ulead studio 8 (they work perfect)
    The discs I am using admittedly are cheap X4 bulk ones, but like I say they work great for my home movie discs.
    I don't want to fork out for expensive discs if theres no chance (unless anyone thinks it could be woth a try!)
    Any ideas???
    Hope someone can help!
    Thanks,
    Rob.
     
  2. jerryq7777

    jerryq7777
    Member

    Joined:
    Sep 28, 2004
    Messages:
    4,300
    Products Owned:
    1
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    136
    Ratings:
    +677
    I have a 330e and its not keen on cheap disks.But it plays Ritek disks with no problems i would buy some to try they are cheap enough.
     
  3. Robonob

    Robonob
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Thanks jerry, I'll get some, It's worth a try. :)
     

Share This Page

Loading...
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice