toshiba sd-220e problems.

Discussion in 'Blu-ray & DVD Players & Recorders' started by inman_v1, Dec 22, 2002.

  1. inman_v1

    inman_v1
    Member

    Joined:
    Aug 22, 2002
    Messages:
    69
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    i bought a multiregion toshiba sd-220e from leconcepts in september. it has been fine at playing r1 discs untill now. i turned the player on and for some reason had to change all the user settings because they had been put back to default. when i put the r1 disc in it comes up. disc playback unautharized. could these be related? any help would be appreciated.

    cheers.
     
  2. Rasczak

    Rasczak
    Distinguished Member

    Joined:
    Apr 3, 2002
    Messages:
    21,210
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    Argyll
    Ratings:
    +2,265
    Just a suggestion but if the R1 disk that won't play is RCE and the previous disk you played on the player was not R1 then that may be why the disk won't play. Certainly on my 220e you have to play a R1 disk prior to playing a R1 RCE disk.
     
  3. inman_v1

    inman_v1
    Member

    Joined:
    Aug 22, 2002
    Messages:
    69
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    it used to play rce and non rce discs now it doesnt play any :confused:
     
  4. Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    I could be wrong but if its gone back to the default settings then it wont be set for auto but will be set for pal.

    Thats what happened when i first tried to play an ntsc disc on mine so, Check if the player is set to Pal when it should be auto.

    Hope that helps.
     

Share This Page

Loading...