1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Toshiba 40PW13 rear projection - loss of picture

Discussion in 'Televisions' started by wicker.man, May 18, 2005.

  1. wicker.man

    wicker.man
    Standard Member

    Joined:
    Jul 27, 2004
    Messages:
    3
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I just came back into the room and noticed my TV (Toshiba 40PW13) had no picture, just a blank screen with a flashing white light every couple of seconds. It's as if the power to the set is continually tripping out, as it appears like the set is switching off. There's no response from the remote control to any key-presses - channel, power, volume etc.

    Has anyone else experienced anything similar to this, or have any idea how serious the problem might be?

    Thanks
     
  2. supermackem

    supermackem
    Active Member

    Joined:
    Feb 20, 2005
    Messages:
    2,060
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    51
    Location:
    sunderland
    Ratings:
    +71
    Sound like its gone mate. I think you will get a better response in the tv forum this is dlp forum mate.
     
  3. LV426

    LV426
    Administrator Staff Member

    Joined:
    Jul 14, 2000
    Messages:
    12,752
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    Somewhere in South Yorkshire
    Ratings:
    +4,906
    Not a DLP, so moving.
     

Share This Page

Loading...