1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Toshiba 32ZP48 query

Discussion in 'General TV Discussions Forum' started by dpluxor, Jan 30, 2005.

  1. dpluxor

    dpluxor
    Standard Member

    Joined:
    Jan 27, 2005
    Messages:
    64
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Hi

    Does anyone know if its possible to get rid of the annoying on screen volume display on the above TV. Its particularly troublesome because it is exactly where the sky channel banner appears aswell. When the adverts come on ten times louder than most programmes we often have to knock it down 2 or 3 volume levels (and sometimes when watching a rowdy film late at night). The stupid volume box appears for about 4 seconds and its a pain !!!!

    David
     
  2. spocktra

    spocktra
    Active Member

    Joined:
    Nov 22, 2004
    Messages:
    2,048
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    48
    Location:
    worcester
    Ratings:
    +40
    No sorry ,there is no way other than quickly pressing exit.You could program your sky remote to operate basic tv functions.Details of the codes etc are on this forum using the search function.
     
  3. INchSHOrT

    INchSHOrT
    Standard Member

    Joined:
    Sep 29, 2004
    Messages:
    115
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    there is a way of decreasing the time on screen of the volume display. check menu options.
     
  4. dpluxor

    dpluxor
    Standard Member

    Joined:
    Jan 27, 2005
    Messages:
    64
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Hi

    I have never seen a section that lets you change the amount of time that messages are displayed ?? Can you tell me where it is

    Thanks

    David
     
  5. gbcasual

    gbcasual
    Well-known Member

    Joined:
    Nov 5, 2002
    Messages:
    3,613
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    136
    Ratings:
    +1,036
    You could always just hit mute instead.......

    Cheers

    Jon
     
  6. MarkP80

    MarkP80
    Active Member

    Joined:
    Jan 15, 2005
    Messages:
    1,002
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    66
    Location:
    Aberdoon!
    Ratings:
    +110
    - which leaves "Mute" permanently on the screen on mine!

    MarkP
     

Share This Page

Loading...