Time crisis 2 for ps 2

Discussion in 'General Video Gaming Chat' started by dts borg, Oct 19, 2001.

  1. dts borg

    dts borg
    Active Member

    Joined:
    Sep 5, 2001
    Messages:
    579
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Location:
    Hornchurch
    Ratings:
    +8
    Don't Buy the G-CON gun if you have a 100htz TV it will not work.

    ........MAKE IT SO :eek:
     
  2. asimm

    asimm
    Active Member

    Joined:
    Aug 3, 2000
    Messages:
    1,516
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    48
    Ratings:
    +75
    Too late. What will? EB have said I can take the G-Con back, will the Scorpion Gun work - it says that it will work on widescreen tvs -whatever that means!
     
  3. CarlB

    CarlB
    Active Member

    Joined:
    Jan 8, 2001
    Messages:
    1,320
    Products Owned:
    1
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    66
    Location:
    Cambridgeshire
    Ratings:
    +240
    No light guns will work with 100Hz TVs. I have a GCon and Dreamcast gun gathering dust since I upgraded from 50Hz.
     
  4. Taz

    Taz
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    We just bought TC2 with the new G-CON2 gun and found that it wont work with our 50hz widescreen tv. we took it back and it worked fine in the shop on there 4:3. The guy in the shop suggested switching our widescreen to 4:3 mode. Anyone had this problem and whats the fix??

    Cheers

    Taz & Emma. :cool:
     
  5. CarlB

    CarlB
    Active Member

    Joined:
    Jan 8, 2001
    Messages:
    1,320
    Products Owned:
    1
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    66
    Location:
    Cambridgeshire
    Ratings:
    +240
    Yes, you do need to run your TV in 4:3 mode otherwise the gun calibration is off.
     
  6. Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Guys..

    maybe a silly question, but i cant get the Guncon to work with my plasma set... is it because they are fundamentally different?

    Very disapointing.. having to play with the damn controller !

    thx
    Kev
     
  7. calibos

    calibos
    Member

    Joined:
    Aug 4, 2000
    Messages:
    940
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    31
    Location:
    Ireland
    Ratings:
    +33
    Your right about the 100hz issue guys but wrong about the 4:3 issue. I have a 32inch FX20 (50hz) and have played the original Time Crisis through my PS2 and the demo for Time Crisis 2 that came on this months Official PS2 magazine and I've completed both. So either there is no issue with widescreen TV's and aiming calibration or I am an exceptionally good shot with Jedi like accuracy ;) and have unbeknownst to myself compensated for the miscalibration subconciously!!!

    I haven't tried Time Crisis thru my PS1 on the widescreen as it was donated to some cousins last year so I can't confirm my theory that it might be something to do with having the ability to set the PS2 (4:3/16:9 setting) for display on a WS telly which might compensate for aiming on a WS. Maybe that was the guys problem that he hasn't gone into the menu to tell the PS2 that he has a widescreen tv???
     

Share This Page

Loading...
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice