1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Tiger Woods 2005 ( PC ) on Pioneer Plasma

Discussion in 'PC Gaming & Rigs' started by JudgeyK, Dec 13, 2004.

  1. JudgeyK

    JudgeyK
    Standard Member

    Joined:
    Oct 5, 2004
    Messages:
    35
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Glen Maye, Isle Of Man
    Ratings:
    +0
    Hi,

    Anybody know why Tiger Woods 2005 won't work on my Pioneer 43-MXE1 plasma, Windows is fine, and the game displays until after the splash screen when it changes modes, the the Plasma comes up with the 'Out of Range' message ?

    Cheers
     
  2. Joe Pineapples

    Joe Pineapples
    Member

    Joined:
    Oct 23, 2001
    Messages:
    6,689
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    136
    Location:
    Doncaster
    Ratings:
    +851
    Maybe the game has defaulted to a refresh-rate that the plasma cant handle. See if theres a configuration/setup exe under the start menu (seperate from the one which runs the game). Most EA sports games seem to have this, where you should be able to alter the refresh-rate to a lower value - say 60hz. The game displays ok on the splash screen because it will be a diifferent res/refresh to the in-game stuff
     
  3. Kopite4Ever

    Kopite4Ever
    Member

    Joined:
    Mar 15, 2004
    Messages:
    4,302
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    71
    Location:
    Liverpool: European Capital of Football 2005/2006
    Ratings:
    +76
    could be one above or default game resolution is one that the plasma cannot handle. eg my pc monitor cannot handle 1280x960 and will say "out of range" at this. as above see if u can get the resolution to 1024x768 (pioneers 43" native res ???) and refresh rate to 60Hz.
     

Share This Page

Loading...