Thomson DHD4000 - Recording

Discussion in 'Satellite TV, Sky TV & FreeSat' started by Skumball, Jul 17, 2005.

  1. Skumball

    Skumball
    Standard Member

    Joined:
    Jun 21, 2005
    Messages:
    6
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    We have just purchased the Thomson DHD4000 and it seems pretty good. Recording from the program guide worked fine so no problems there, but when I just want to press record, why does it not work how it should?

    Tapping REC does not work. Holding the button down doesn't always work. Holding the button down and waving it around does work after a few seconds! I know that the box is receving the signal due to the led flashing so what's up with that?

    Then when it IS recording I can't get it to stop. The STOP button doesn't work. The only way to finish recording is to go into the Record List and remove the entry which seems a little cumbersome. And as far as I can tell it will stop recording at the end of that particluar program. Is there any way to make it record non-stop until manually stopping it?
     
  2. Nick_UK

    Nick_UK
    Banned

    Joined:
    Nov 13, 2004
    Messages:
    9,748
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    103
    Ratings:
    +270
    You're not using it with a plasma screen by any chance ?

    Plasmas give out a lot of infra red from the screen, and it sometimes floods the receptors of infra-red controls, causing malfunctions.
     
  3. Skumball

    Skumball
    Standard Member

    Joined:
    Jun 21, 2005
    Messages:
    6
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Fraid not. We have a Sony CRT.
     
  4. Nick_UK

    Nick_UK
    Banned

    Joined:
    Nov 13, 2004
    Messages:
    9,748
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    103
    Ratings:
    +270
    Oh well, another theory out of the window :D
     
  5. ad47uk

    ad47uk
    Active Member

    Joined:
    Apr 21, 2005
    Messages:
    749
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +6

    You must stiil have the old software, Sunday it should download the newer software, which will allow you to just press record. I think the software will be downloaded sunday and Wednesday.

    I had the same probglem with mine.
     
  6. Wig

    Wig
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Did your issue get resolved? I'm wondering how you find the DHD4000?
     

Share This Page

Loading...