1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

There May Be Hope For IRDA Cable STBs & Pronto

Discussion in 'Home Cinema Control & Remote Controls' started by Kevo, Jan 29, 2003.

  1. Kevo

    Kevo
    Well-known Member

    Joined:
    Aug 23, 2001
    Messages:
    5,358
    Products Owned:
    1
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    86
    Location:
    Manchester
    Ratings:
    +145
    If like me you own one of the older Pace Cable TV STB
    (1000 series) which uses IRDA remote codes and is thus incompatibe with the Philips Pronto, then fear not hope maybe at hand.

    Have a look HERE

    Looks interesting
     
  2. MontyUK

    MontyUK
    Standard Member

    Joined:
    Dec 6, 2002
    Messages:
    158
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Yorkshire
    Ratings:
    +0
    Yes, nice link Kevo . . . that does look quite promising.

    Cheers,
     
  3. Jasonjo

    Jasonjo
    Well-known Member

    Joined:
    Dec 3, 2001
    Messages:
    2,649
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    86
    Location:
    UK
    Ratings:
    +112
  4. Kevo

    Kevo
    Well-known Member

    Joined:
    Aug 23, 2001
    Messages:
    5,358
    Products Owned:
    1
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    86
    Location:
    Manchester
    Ratings:
    +145
    I was first....My scoop....By nearly 5 hours! :p ;)
     
  5. Jasonjo

    Jasonjo
    Well-known Member

    Joined:
    Dec 3, 2001
    Messages:
    2,649
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    86
    Location:
    UK
    Ratings:
    +112
    i know... :smashin:
     
  6. Jasonjo

    Jasonjo
    Well-known Member

    Joined:
    Dec 3, 2001
    Messages:
    2,649
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    86
    Location:
    UK
    Ratings:
    +112
    Kevo - have you registered your interest with Mike

    I cant wait until they ship...I have all the rest of my home cinema on the pronto EXCEPT the NTL box....:mad:

    JJ
     
  7. Kevo

    Kevo
    Well-known Member

    Joined:
    Aug 23, 2001
    Messages:
    5,358
    Products Owned:
    1
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    86
    Location:
    Manchester
    Ratings:
    +145
    Yes I have.

    I've even offered my services as a 'beta tester', but he already has someone :(

    Looks good (if it works!) for £25, although I might try one more time to get a 4000 model out of NTL for free.
     

Share This Page

Loading...