1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Terminator Extreme edition: Hi Def disk?

Discussion in 'Movie Forum' started by Comer, Jul 1, 2003.

  1. Comer

    Comer
    Active Member

    Joined:
    Sep 21, 2001
    Messages:
    1,365
    Products Owned:
    1
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    51
    Location:
    Ireland
    Ratings:
    +82
    I did a search for this and found that there were problems playing the High Definition disk on PCs at this side of the pond. Is this still the case and if not what software will I need in addition to the Windows media 9 player supplied on the disk.

    I would only be bothered buying this disk for the High Def version so if it can't be used on it would be a waste of money


    Thanks


    Conor
     
  2. zAndy1

    zAndy1
    Distinguished Member

    Joined:
    Nov 26, 2002
    Messages:
    19,388
    Products Owned:
    2
    Products Wanted:
    5
    Trophy Points:
    163
    Ratings:
    +6,502
    Wouldn't bother, far too much hassle to be honest. I think you'll find it will be very difficult to get a license to play it now, Artisan seem to be blocking proxy servers, it took me a couple of hours to get it working the first time and frankly I haven't bothered trying to renew it. The PQ is absolutely fantastic but I've got a 433MXE which has non square pixels and WMP9 doesn't accomodate such a display so the aspect ratio is all wrong. Apart from that though it's a real eye opener and makes you realise just how much better than DVD it's possible to get!

    Cheers,
    Andy.
     
  3. Comer

    Comer
    Active Member

    Joined:
    Sep 21, 2001
    Messages:
    1,365
    Products Owned:
    1
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    51
    Location:
    Ireland
    Ratings:
    +82
    Thanks for the info Andy

    Why do the Yanks get to have all the cool stuff?:(


    Conor
     
  4. Kramer

    Kramer
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    No doubt you've seen the long threads about this :eek:

    Got it working no probs several times on a few PCs - think they're really blocking more & more proxies now though - haven't tried it for a few weeks.

    Will try it again in the next day/two - let you know.

    BTW, no additional s/ware needed, just US proxy IP details - Google it.



    :smoke:
     
  5. Comer

    Comer
    Active Member

    Joined:
    Sep 21, 2001
    Messages:
    1,365
    Products Owned:
    1
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    51
    Location:
    Ireland
    Ratings:
    +82
    No, I haven't:( . I usually only frequent the Non CRT PJ and HCPC forums and doing a search for "Terminator" revealed very little and of course a search for "T2" is not allowed as it's under three characters. Any links greatly appreciated:hiya:

    Thanks Kramer


    Conor
     
  6. Kramer

    Kramer
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
  7. Comer

    Comer
    Active Member

    Joined:
    Sep 21, 2001
    Messages:
    1,365
    Products Owned:
    1
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    51
    Location:
    Ireland
    Ratings:
    +82
    Thanks Kramer
     

Share This Page

Loading...