t32r 240 volt unit for use in us

Discussion in 'AV Receivers & Amplifiers' started by david1961, Jul 28, 2018.

Tags:
  1. david1961

    david1961
    Active Member

    Joined:
    Nov 8, 2005
    Messages:
    257
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    31
    Location:
    melbourne
    Ratings:
    +27
    Probably been discussed before how do 230-240 volt tag products go when used for us voltage ?

    reworked? taransformer or like?

    David
     
  2. Mr_Orange

    Mr_Orange
    Well-known Member

    Joined:
    Mar 23, 2008
    Messages:
    3,051
    Products Owned:
    1
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    106
    Location:
    Brisbane
    Ratings:
    +289
    My sketchy memory of a previous thread is that you either use a transformer or there is a mod you can do inside the unit.
     
  3. Mr_Orange

    Mr_Orange
    Well-known Member

    Joined:
    Mar 23, 2008
    Messages:
    3,051
    Products Owned:
    1
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    106
    Location:
    Brisbane
    Ratings:
    +289
  4. david1961

    david1961
    Active Member

    Joined:
    Nov 8, 2005
    Messages:
    257
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    31
    Location:
    melbourne
    Ratings:
    +27
    Thank you Mr orange
     

Share This Page

Loading...