Suppressing SKY channel info banner

Discussion in 'Sky Digital TV Forum' started by Dan L, Mar 30, 2005.

  1. Dan L

    Dan L
    Active Member

    Joined:
    Feb 7, 2005
    Messages:
    2,201
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    66
    Location:
    Wotton-under-Edge
    Ratings:
    +110
    I'd like to surpress the SKY channel banner which appears everytime I change channel, I have the original Pace STB. Does anyone know if this is even possible? I always though these didn't appear when using the VCR SCART on the back of the box, but it seems as though I was incorrect :(
     
  2. Starburst

    Starburst
    Well-known Member

    Joined:
    Jul 13, 2000
    Messages:
    17,838
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    136
    Location:
    Ilkeston
    Ratings:
    +979
    You can turn the time the banner is displayed to zero seconds, that may help:)
     
  3. Dan L

    Dan L
    Active Member

    Joined:
    Feb 7, 2005
    Messages:
    2,201
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    66
    Location:
    Wotton-under-Edge
    Ratings:
    +110
    Yeah, tried that, but it seems that SKY's idea of ZERO seconds is different to everybody elses :thumbsdow

    I don't want to see it at all. It looks gash underneath MCE2005 ;)
     
  4. Starburst

    Starburst
    Well-known Member

    Joined:
    Jul 13, 2000
    Messages:
    17,838
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    136
    Location:
    Ilkeston
    Ratings:
    +979
    Well they round the figure down to the nearest second:)

    Seriously though, if a tenth of a second flash of banner bothers you that much then you are kinda screwed!
     

Share This Page

Loading...