strange problem

Discussion in 'AV Receivers & Amplifiers' started by flyby184, Aug 24, 2012.

  1. flyby184

    flyby184
    Standard Member

    Joined:
    Dec 24, 2011
    Messages:
    45
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    9
    Ratings:
    +0
    help req panasonic tv onkyo amp humax box the system only plays sound on hd channels ,dvd player fine you can get sound if you turn tv volume up but not through the amp i have swapped all leads and looked at the input settings ,any ideas apprieciated it driving me crazy now.:thumbsdow
     
  2. PSM1

    PSM1
    Distinguished Member

    Joined:
    Dec 20, 2008
    Messages:
    26,281
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    166
    Ratings:
    +5,433
    what model amp and TV do you have?
    How are they all connected together?
    Should have DVD and Humax via HDMI to the receiver and then HDMi from receiver to TV.
     
  3. flyby184

    flyby184
    Standard Member

    Joined:
    Dec 24, 2011
    Messages:
    45
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    9
    Ratings:
    +0
    thanks for the reply just found the problem ,the kids switched the volume off on the humax to watch youtube videos on the tv ,its all hdmi ,still a bit odd only hd programs had sound thnaks for the reply .:facepalm:
     

Share This Page

Loading...
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice