Starting from Recovery Mode

Discussion in 'PS Vita Forum' started by TigerBytes, Sep 1, 2007.

Tags:
  1. TigerBytes

    TigerBytes
    Active Member

    Joined:
    Jan 5, 2006
    Messages:
    572
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Location:
    Bristol
    Ratings:
    +22
    Hi

    I've got custom firmware 3-40.

    I can only get my PSP to startup correctly when using the recovery mode, (L+R Shoulder buttons pressed down on startup).

    When I turn It on normally, It just seems to give me a grey screen, has anyone any Ideas on how I can restore It, so that It starts working normally, without going Into recovery mode.

    Regards
     
  2. monkey business

    monkey business
    Well-known Member

    Joined:
    Nov 26, 2006
    Messages:
    3,716
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    106
    Location:
    Manchester
    Ratings:
    +439
    Hold R only and switch on gives you recovery mods not L+R.
     
  3. TigerBytes

    TigerBytes
    Active Member

    Joined:
    Jan 5, 2006
    Messages:
    572
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Location:
    Bristol
    Ratings:
    +22
    Thanks for advice.

    Unfortunately the problem still remains that when I turn my PSP normally, It's just a blank screen, but when I turn It on from Recovery mode It works, any advice.

    Should the recovery mode have specific settings so that It goes to the Sony splash screen ???

    Cheers
     
  4. monkey business

    monkey business
    Well-known Member

    Joined:
    Nov 26, 2006
    Messages:
    3,716
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    106
    Location:
    Manchester
    Ratings:
    +439
    HMM that is weird maybe its semi bricked.
     
  5. TigerBytes

    TigerBytes
    Active Member

    Joined:
    Jan 5, 2006
    Messages:
    572
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Location:
    Bristol
    Ratings:
    +22
    Semi Bricked ???

    Anything I can do about that ???, I did flash firmware to 3.40 oe-a yesterday, but that's made no difference
     
  6. TigerBytes

    TigerBytes
    Active Member

    Joined:
    Jan 5, 2006
    Messages:
    572
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Location:
    Bristol
    Ratings:
    +22
    Any other advice ???
     
  7. ZebraheadDude

    ZebraheadDude
    Banned

    Joined:
    Feb 27, 2006
    Messages:
    1,273
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    48
    Ratings:
    +47
    It's semi bricked, you'll need to place a working update eboot (or if that fails, the official 1.50 eboot) into your recovery folder and run it from the recovery menu.
     
  8. TigerBytes

    TigerBytes
    Active Member

    Joined:
    Jan 5, 2006
    Messages:
    572
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Location:
    Bristol
    Ratings:
    +22

    I presume this Is the custom 3.40oe-a e-boot.

    Thanks
     
  9. ZebraheadDude

    ZebraheadDude
    Banned

    Joined:
    Feb 27, 2006
    Messages:
    1,273
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    48
    Ratings:
    +47
    Yes mate.
     

Share This Page

Loading...