1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Star Wars: Republic Commando and 480p

Discussion in 'Nintendo Forums' started by jerkyboy, Mar 4, 2005.

  1. jerkyboy

    jerkyboy
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Just bought a UK copy of Star Wars: Republic Commando and it does not support 480p, GUTTED

    Has anyone got the USA version, does this run in 480p ?.

    Thanks
     
  2. Korum

    Korum
    Well-known Member

    Joined:
    Feb 19, 2005
    Messages:
    4,239
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    136
    Location:
    Stockton-on-Tees
    Ratings:
    +676
    Yeah NTSC Version runs in 480p and 16:9.

    It's a pain when PAL software doesn't include the HD code, Happened to me when I bought the PAL version of Thief:Deadly Shadows, no 480p but NTSC did, so I hire all PAL software now to check first because Xbox 480i looks bloody awful.
     
  3. inzaman

    inzaman
    Moderator

    Joined:
    Dec 16, 2002
    Messages:
    7,883
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    136
    Location:
    Derby
    Ratings:
    +935
    Agree with that, my PAL version of Rebublic Commando just looks very soft and even blurry. Although it is a good game and i am getting into it, this is beginning to put me off it.
     
  4. Miyazaki

    Miyazaki
    Well-known Member

    Joined:
    Sep 10, 2003
    Messages:
    14,304
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    136
    Ratings:
    +849
    Great game tho innit! My pc version looks great! :thumbsup:
     
  5. harrisuk

    harrisuk
    Active Member

    Joined:
    Jan 24, 2003
    Messages:
    5,322
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    71
    Ratings:
    +58
    Glad I`ve not bought this yet. NTSC for me :thumbsup:
     
  6. AML

    AML
    Well-known Member

    Joined:
    Jul 22, 2004
    Messages:
    4,988
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    86
    Location:
    Tokyo
    Ratings:
    +229
    Is the PC version nicer than the XBox version or is it just an XBox port with higher resolution?
    Im not buying PS2/Xbox ports on the PC anymore coz i know the PC can do much better. (HL2 and such)

    I dont mind seeing games being released on multiple platforms, but when they port over the exact same code they used for the PS2 (the least powerfull machine on the market) over to any other sytem that everyone knows can do better, its unreasonable for the makers to expect us to pay full price for that!

    Once the next batch of systems (PS3 XBox2) come out the difference wont be as large as it is now, so maybe then it wont matter what platform the game is made on, but at the moment it makes a huge difference!
     
  7. inzaman

    inzaman
    Moderator

    Joined:
    Dec 16, 2002
    Messages:
    7,883
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    136
    Location:
    Derby
    Ratings:
    +935
    Oh yeah it is a great game, just a shame the UK version looks poor. I might give the pc version a try.
     

Share This Page

Loading...