1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Sound Problems

Discussion in 'Computer Components' started by cally316, Mar 4, 2005.

  1. cally316

    cally316
    Standard Member

    Joined:
    Mar 4, 2005
    Messages:
    2
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I have recently stopped having Sky supplied to me and thought that a way to watch programs is via a graphics card c/w tv out and my dell 2400 integrated sound card.

    The graphics card is a geforce fx5200, and the problem is that when i play programmes the picture is slightly ahead of the sound. Is this because my sound card requires upgrading?

    If i play the program and display it on my computer it works fine, its only lags when using my tv a sony television.

    If anybody could hepl I would be most grateful.
     
  2. Gillykid

    Gillykid
    Standard Member

    Joined:
    Mar 4, 2004
    Messages:
    212
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Warwickshire
    Ratings:
    +0
    How are you showing the programmes - via DScaler?
     
  3. cally316

    cally316
    Standard Member

    Joined:
    Mar 4, 2005
    Messages:
    2
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I am using nero showtime 2 it works fine on my computer inly lags when sending to the television
     
  4. gordonfmoore

    gordonfmoore
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Do you use any app like Total Recorder which sticks a driver in the soundpath and caused lip sync problems for me?
     

Share This Page

Loading...