1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

sony32ls60 service menu code needed please :)

Discussion in 'Televisions' started by SILVERBACK, Oct 26, 2002.

  1. SILVERBACK

    SILVERBACK
    Active Member

    Joined:
    Aug 13, 2001
    Messages:
    3,814
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    71
    Location:
    birkenhead
    Ratings:
    +73
    just received my 32ls60 (after binning the 36zd26crapa) an the difference in quality is amazing pics are great lively full of colour unlike the tosh.now the only problem i have is there is a slight geometry problem at the top if i cant fix it im not to bothered but id loike a go at it.what i need from you the good people of this forum is a service menu code an what the geometry codes are to look out for.thanks in advance:D
     
  2. smallman28

    smallman28
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Do a serach on this forum and you should find the answer.
    If it is the same as the KV28LS35 I have then it is this.

    First put the set into stand by,the press the following sequence
    i button
    5 button
    volume up button
    then TV button

    You should get something like two 00'2 appear in the top right hand corner of the screen and then press the menu button on the remote to access the settings themselves.

    As I said to a search first to make sure that is correct as I did this from memory,also write down all settings first before you change anything.
     
  3. SILVERBACK

    SILVERBACK
    Active Member

    Joined:
    Aug 13, 2001
    Messages:
    3,814
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    71
    Location:
    birkenhead
    Ratings:
    +73
    thanks a lot mate i did do a search but could only find reviews etc saying that i only read 80 percent of them lol.thanks again now i just have to move the geometry about 2 clicks over to the right an i have a perfect set :D
     
  4. russ080379

    russ080379
    Standard Member

    Joined:
    Aug 30, 2002
    Messages:
    48
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I'm trying to do this myself but i dont seem to be able to get into the service menu, i've tried the above but nothing seems to happen, thanks
     
  5. SILVERBACK

    SILVERBACK
    Active Member

    Joined:
    Aug 13, 2001
    Messages:
    3,814
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    71
    Location:
    birkenhead
    Ratings:
    +73
    aftre you hit the i+ 5 + vol and the menu button below the red text butoon you have to press menu twice not once (just incase you didnt know).could anyone tell me if you can get a grid up like the tosh tv`s so i can calibrate the geometry properly.failling that does anyone know which one of the geometry menu buttons will move the top half of my pic over to the right ??
     
  6. russ080379

    russ080379
    Standard Member

    Joined:
    Aug 30, 2002
    Messages:
    48
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Managed to get it working thanks!! This Tv is so much better than my previous Toshiba ZD26P. I've managed to get the picture perfect now.
     
  7. SILVERBACK

    SILVERBACK
    Active Member

    Joined:
    Aug 13, 2001
    Messages:
    3,814
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    71
    Location:
    birkenhead
    Ratings:
    +73
    my thoughts exactly russ the sony is a lot better in every way :D
     

Share This Page

Loading...