Sony VTX D800U Sound but no picture!

Discussion in 'Freeview & YouView' started by oxfordblue, Sep 21, 2007.

  1. oxfordblue

    oxfordblue
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Hi,

    I have previously set up the above box and had it working fine, although with a problem with ghosting. I tried (unsuccessfully) to rectify that and not being an expert contrived to adjust the wrong pin on the scart cable etc!

    However, I have now purchased a new scart cable and set the system up as before but now have only sound and no picture. I have tried adjusting the scart connection but this has not helped!

    Any advice would be much appreciated!
     
  2. ianjm

    ianjm
    Active Member

    Joined:
    May 28, 2006
    Messages:
    96
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +8
    Another busted SCART cable seems like the most obvious explanation!

    You could sneakily buy another one from Argos to test, then return it under their 16-day no-questions-asked return scheme?

    A second possibility might be much worse, did your pin fiddling damage the SCART connector on the box itself?
     
  3. Jimmo 32

    Jimmo 32
    Active Member

    Joined:
    Apr 22, 2007
    Messages:
    211
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Ratings:
    +24
    Make sure the scart is pushed firmly home,if it is not it can give the symptons you describe.
     

Share This Page

Loading...