Sony Vegas - please help!

Discussion in 'Camcorders, Action Cams & Video Making Forum' started by linso1000, Feb 10, 2009.

  1. linso1000

    linso1000
    Standard Member

    Joined:
    Feb 10, 2009
    Messages:
    1
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Hi I have Vegas Movie Studio Platinum from which I have to pull edited clips of a tv show for a website.

    This has all been going well, but the last 2 batches of discs have not loaded, they don't build as I import them. Then when I put them in the video, either they are out of sync, or I only get a few seconds of video with non-compatible sound.

    Two things strike me:

    I get an error message when I load up Vegas saying "Failed to register with windows terminal services"

    and

    The discs appear to be read only.

    Do you think it's either of these things or do you think it's something else - have you ever had this ? could it be the type of discs being used ? The production manager says he isn't doing anything different on transfer to disc, so I'm loathe to keep asking him for new discs if it's something else.

    Anyone got any suggestions - and how do I fix the above error message ?

    Cheers

    Lins
     
  2. glesgaguyav

    glesgaguyav
    Active Member

    Joined:
    Jul 30, 2006
    Messages:
    1,143
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Glasgow,Scotland
    Ratings:
    +117
    Wouldn't you be better ripping the disks to your HDD and edit them from there?
     

Share This Page

Loading...